ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τ.Νούσιας: «Βρέθηκα κι εγώ στη διαδήλωση για τις μάσκες – Ας αφήσουν τα παιδιά να ζήσουν ελεύθερα» (βίντεο)

Τ.Νούσιας: «Βρέθηκα κι εγώ στη διαδήλωση για τις μάσκες – Ας αφήσουν τα παιδιά να ζήσουν ελεύθερα» (βίντεο)

Ο γνωστός ηθοποιός, Τάσος Νούσιας, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μεταξύ άλλων μίλησε και για τον προβληματισμό του σχετικά με τη χρήση μάσκας στα σχολεία.

«Όταν εγώ πρέπει να πάω και να στοιχηθώ 1,5 μέτρο στην ουρά, να πρέπει να περιμένω 1,5 ώρα για να αρχίσει η παράσταση, αυτό από μόνο του μου λέει μην έρχεσαι.

​Ας αφήσουν τον κόσμο να ζήσει ελεύθερα με τη γνώση της χρήσης των μασκών και των αντισηπτικών. Τα μικρά παιδιά αγκαλιάζονται στις αλάνες, ποιο το νόημα έξι ώρες στο σχολείο να ασφυκτιούν πίσω από μία μάσκα.

​Βρέθηκα και εγώ στη διαδήλωση για τις μάσκες στο Σύνταγμα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς αυτό το μέτρο μπορεί να μπει σε ισχύει. Ένα ολόκληρο εξάωρο, ένα παιδί να βρίσκεται κάτω από την πίεση μίας μάσκας» σημείωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.