Γ.Κύρτσος: «Ξεπεσμός στον ΣΥΡΙΖΑ – Ο Πολάκης ”κότα λυράτη” βρίζει και κρύβεται πίσω από την ασυλία»

Γ.Κύρτσος: «Ξεπεσμός στον ΣΥΡΙΖΑ – Ο Πολάκης ”κότα λυράτη” βρίζει και κρύβεται πίσω από την ασυλία»

Με μια αιχμηρή ανάρτηση στο twitter ο Ευρωβουλευτής, Γιώργος Κύρτσος, παίρνει θέση στο θέμα της μη άρσης της ασυλίας του βουλευτή, Παύλου Πολάκη.

Ο κ. Κύρτσος, στην ανάρτησή του κάνει λόγο για ξεπεσμό και σύμφωνα με την τακτική που ακολουθεί ο κ. Πολάκης, να βρίζει και μετά να κρύβεται πίσω από την βουλευτική του ασυλία, τον χαρακτηρίζει, «κότα λυράτη».

Σχετική αναφορά γίνεται επίσης και στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την στάση που έχουν κρατήσει. Ο κ. Κύρτσος κάνει λόγο για τακτική «πλυντηρίου» την οποία συντηρούν με την ψήφο τους.

Σημειώνεται ότι το αίτημα της άρσης ασυλίας του βουλευτή για την «αξιόποινη πράξη της συκοφαντικής δυσφήμησης», μετά από μήνυση του εκδότη Γιάννη Κουρτάκη, απορρίφθηκε, κατά πλειοψηφία.

Η ανάρτηση του κ. Κύρτσου έχει ως εξής:

«Στο θέμα της μη άρσης της ασυλίας του υβριστή Πολάκη ο ΣΥΡΙΖΑ διαφημίζει την ηθική αναπηρία του.

Ο Πολάκης «κότα λυράτη»βρίζει και κρύβεται πίσω από την ασυλία.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούν σαν πλυντήριο, καλύπτουν με την ψήφο τους από Καμμένο μέχρι Πολάκη.

Ξεπεσμός».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.