ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο ΣΥΡΙΖΑ βγάζει τα μάτια μόνος του και μετά ρωτάει… γιατί δεν βλέπει (βίντεο)

Ο ΣΥΡΙΖΑ βγάζει τα μάτια μόνος του και μετά ρωτάει… γιατί δεν βλέπει (βίντεο)

Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως έχει τέτοιες άσχημες αναμνήσεις από την περίοδο που είχε κυβερνήσει – όπως έχει και ο ελληνικός λαός – που κάνει τα πάντα για να μην έρθει… «η δεύτερη φορά αριστερά».

Τι εννοούμε με αυτό. Η κυβέρνηση πάνω που έκανε ένα καλό με το εξοπλιστικό πρόγραμμα, ανακοινώνοντας – επιτέλους – ότι θα προμηθευτεί μαχητικά αεροσκάφη και φρεγάτες, ενώ θα υπάρξουν και προσλήψεις ΕΠΟΠ, προχώρησε σε μια ακόμα γκάφα.

Το σχολεία άνοιξαν, τα παιδιά πήραν τις μάσκες τους, οι οποίες όμως είχαν ένα λαθάκι στις διαστάσεις, καθώς οι προδιαγραφές τους δεν είναι για παιδάκια, αλλά για γίγαντες. Αυτό το φιάσκο έβαλε «φωτιά» στα social media, με τον ελληνικό λαό να ασχολείται κατά βάση το τελευταίο 24ωρο με το φιάσκο με τις μάσκες.

Την ώρα που η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δηλαδή ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης, για αρνητικό λόγο, ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως ζήλεψε απ’ αυτή την αρνητική δημοσιότητα και αποφάσισε να γίνει και αυτός θέμα συζήτησης.

Ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε λοιπόν το νέο έμβλημα του κόμματος (γιατί όλα τους πάνε καλά, το σήμα έλειπε για να πάνε όλα καλύτερα) το οποίο είναι ένα… αστέρι. Όπως λένε από την Κουμουνδούρου η κεντρική ιδέα βασίζεται σε πέντε βασικές αξίες που, εμπνέουν και οδηγούν την Αριστερά και τη Δημοκρατική Παράταξη.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως «αυτό το αστέρι είναι για όλους» (εννοεί όλους που χορεύανε συρτάκι στο Σύνταγμα πιστεύοντας πως θα σκίσει να μνημόνια;).

Αυτή του την ατάκα δεν την άφησε ασχολίαστη το Twitter.

To ΣΥΡΙΖΑ μου θυμίζει… το ΚΚΕ

Το ΚΚΕ είναι γνωστό για κάτι… για μένει για μια ζωή κοντά στο 5%. Ότι και να γίνει το ΚΚΕ δεν πρόκειται ποτέ να πέσει πολύ πιο κάτω από το 5%, ότι και να γίνει δεν πρόκειται ποτέ να ανέβει πολύ πιο πάνω από το 5%. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι και εν μέσω κρίσεως δεν κατάφερε ποτέ να ανεβάσει τα ποσοστά του.

Για τους λόγους δεν θα αναφερθούμε σε αυτό το άρθρο, όμως βλέπουμε μια ομοιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ που τον τελευταίο καιρό εκεί που έχει την ευκαιρία του να ανεβάσει τα ποσοστά του προχωράει σε κάποιο επικοινωνιακό λάθος και παραμένει αρκετά πίσω από τη Νέα Δημοκρατία (περίπου στο 20% είναι σταθερά η διαφορά τους σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις).

Φτάνει να θυμηθούμε και το τι έκανε εν μέσω καραντίνας, αλλά και λίγο μετά αφότου υπήρξε η άρση της καραντίνας. Αρχικά εν μέσω καραντίνας ο ΣΥΡΙΖΑ βασίστηκε σε μια μετριοπαθής πολιτική, χωρίς να κάνει ιδιαίτερη αντιπολίτευση στη Νέα Δημοκρατία, έπαιξε δηλαδή το «παιχνίδι» της κυβέρνησης η οποία ήθελε να μην υπάρχει αντιπολίτευση την ώρα που αποφάσιζε. Ενώ… και αφότου τελείωσε η καραντίνα και βγήκαν στη φόρα τόσο η λίστα Πέτσα με τα χρήματα που δόθηκαν στα ΜΜΕ για να μας «ενημερώνουν» για τον κορωνοϊό, αλλά και ο επικός Μεγάλος Περίπατος του δημάρχου Μπακογιάννη, ο ΣΥΡΙΖΑ αυτό που έκανε ήταν… να ανεβάσει βίντεο με το «που είναι ο Μωυσής». Ένα σποτ που εκτός από την επίθεση που έκανε στα ΜΜΕ, μπορεί να χαρακτηριστεί και ως αντισημιτικό.

Το τελευταίο είναι αυτό που πλήρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, που λίγες ώρες αργότερα είδε τον Σάμπι Μιωνή να βγάζει τα άπλυτα τους στη φόρα. Γι’ ακόμα μια φορά αντί να αφήσει όλα τα αρνητικά φώτα της δημοσιότητας να πέσουν πάνω στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, αποφάσισε να κάτσει αυτός μπροστά, με χαμόγελο και δεχθεί ένα ακόμα πλήγμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα αυτά και πολλά ακόμα μας δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βγάζει μόνος του τα μάτια του και την ίδια ώρα ρωτάει… γιατί δεν βλέπει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.