ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ο Σ.Λέμπ έκανε «μαθήματα» στον Λ.Αυγενάκη – Δείτε τον υφυπουργό να κάνει drift με φτιαγμένο αυτοκίνητο (βίντεο)

Ο Σ.Λέμπ έκανε «μαθήματα» στον Λ.Αυγενάκη – Δείτε τον υφυπουργό να κάνει drift με φτιαγμένο αυτοκίνητο (βίντεο)

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στο 12ο PICK (Patras International Circuit for Kart) EKO RACING 100 που φέτος έγινε χωρίς θεατές, λόγω κορωνοϊού.

Ο κ. Αυγενάκης φαίνεται πως έμαθε αρκετά από τον παγκόσμιο πρωταθλητή στα WRC, Σεμπάστιαν Λεμπ (πριν από λίγες ημέρες έκαναν τις δοκιμές της Hyundai Motorsport στην Ελλάδα) και έδωσε το δικό του σόου στην Πάτρα.

Ο κ. Αυγενάκης έτρεξε στον αγώνα επίδειξης Loux Charity kart Race, με δίδυμο – πλήρωμα τον γνωστό οδηγό αγώνων, Σταμάτη Κατσίμη, ενώ στην ίδια κούρσα συμμετείχαν μεταξύ άλλων και οι Γιάννης Τσιμιτσέλης, Κώστας Φραγκολιάς, Τάκης Πουρναράκης (πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής διεκδίκησης Διοργανώσεων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, που έχει συσταθεί από τη ΓΓΑ).

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=65EHM4JVpr8&feature=emb_title

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού δήλωσε έπειτα από την απολαυστική οδηγική του εμπειρία:

«Πιστεύουμε στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και εδώ στην Αχαΐα, στην Πάτρα, υπάρχει μία πολύ σπουδαία προσπάθεια που έχει εξελιχθεί σε έναν σημαντικό θεσμό, το PICK Πάτρας, που συνεχίστηκε για 12η συνεχόμενη χρονιά!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και ακόμη περισσότερα για τον φετινό φιλανθρωπικό του χαρακτήρα. Ο συγκεκριμένος θεσμός προωθεί την οδική ασφάλεια και την ασφαλή οδηγική συμπεριφορά! Τρέχουμε μόνο στην πίστα, λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, φοράμε κράνος, μαθαίνουμε το όχημα που οδηγούμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.