Μεγαλοπρεπές «άδειασμα» Ν.Παπαθανάση σε Ν.Χαρδαλιά: «Εγώ δεν θα φιλούσα κανένα χέρι ιερέα» (βίντεο)

Μεγαλοπρεπές «άδειασμα» Ν.Παπαθανάση σε Ν.Χαρδαλιά: «Εγώ δεν θα φιλούσα κανένα χέρι ιερέα» (βίντεο)

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, «άδειασε» τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά πως «εγώ δεν θα φιλούσα κανένα χέρι ιερέα».

Αντιδράσεις προκάλεσε βίντεο που δείχνει τον Νίκο Χαρδαλιά να φιλάει το χέρι ενός ιερέα, καθώς ο υφυπουργός εδώ και αρκετούς μήνες κουνάει το δάχτυλο στους πολίτες που δεν τηρούν τα μέτρα που έχει επιβάλει η κυβέρνηση για την προστασία κατά από τον κορωνοϊό, ενώ και προσφάτως είχε κάνει κήρυγμα στον Γιώργο Κουμουτσάκο, γιατί κοινώνησε.

Για το βίντεο μίλησε ο Νίκος Παπαθανάσης:

«Είμαι χριστιανός ορθόδοξος και αυτή τη στιγμή πάνω από όλα είναι η δημόσια υγεία» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο κ. Παπαθανάσης όταν ρωτήθηκε εάν θα φιλούσε το χέρι ιερέα όπως έκανε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε πως δεν θα φιλούσε κανένα χέρι και πως θα ήταν πολύ προσεκτικός και θα εφάρμοζε κάθε μέτρο.

«Σαφώς μπορεί να υποκλιθώ σε έναν ιερέα αλλά στην εποχή που ζούμε νομίζω ότι πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί και να τηρούμε τα μέτρα» κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=cY-9Wh_aHZU&feature=emb_title

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.