ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π.Ψωμιάδης: Πού καταλήγουν οι υποψήφιοι πρόεδροι της ΝΔ που δεν είναι αρεστοί στο σύστημα Μητσοτάκη

Π.Ψωμιάδης: Πού καταλήγουν οι υποψήφιοι πρόεδροι της ΝΔ που δεν είναι αρεστοί στο σύστημα Μητσοτάκη

Σε διαφορετικά μονοπάτια κινείται πλέον ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, πρώην βουλευτής, νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Στα 72 του άνοιξε ψιλικατζίδικο, το οποίο μάλιστα διαφημίζει και μέσω βίντεο που δημιούργησε. Η νέα επιχειρηματική προσπάθειά του στεγάζεται επί της οδού Εγνατίας, λίγα μέτρα μακριά από την πλατεία Βαρνάβα, με την ονομασία «Stasi Stores».

Ντυμένος με κουστούμι και γραβάτα και κρατώντας μια συσκευασία κρουασάν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης διαφημίζει τα προϊόντα που μπορούν να προμηθευτούν οι αγοραστές στο ψιλικατζίδικό του και προσκαλεί όλους τους Θεσσαλονικείς να το τιμήσουν με την παρουσία του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.