ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ο Κ.Κυρανάκης υποστήριξε πως οι μαθητές κάνουν καταλήψεις γιατί «πιστεύουν πως θα γίνουν πρωθυπουργοί»

Ο Κ.Κυρανάκης υποστήριξε πως οι μαθητές κάνουν καταλήψεις γιατί «πιστεύουν πως θα γίνουν πρωθυπουργοί»

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις καταλήψεις και στα πολιτικά φρονήματα των μαθητών που τις κάνουν.

Πριν από λίγο καιρό ο ίδιος βουλευτής είχε ξεσηκώσει αντιδράσεις από τα όσα είχε υποστηρίξει για τους νέους και την ανεργία, τώρα αναφέρθηκε στους μαθητές που κάνουν καταλήψεις για την χρήση της μάσκας, αλλά και όλα τα θέματα που απασχολούν την Παιδεία.

Σύμφωνα με τον κ. Κυρανάκη ο λόγος που οι μαθητές κάνουν καταλήψεις είναι γιατί έχουν ως πρότυπο τον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και κάποια μέρα σκέφτονται πως μπορεί να γίνουν και αυτοί πρωθυπουργοί.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Υποκεινούμενες οι καταλήψεις δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, το λένε οι ίδιοι οι μαθητές. Οι μαθητές δηλώνουν μέλη πολιτικών κομμάτων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενώ σε ερώτηση για το από ποιούς είναι υποκεινούμενοι: «Από αριστερές κινήσεις και αριστερά κόμματα. Σας υπενθυμίζω πως το πρότυπο του αριστερού είναι ο Αλέξης Τσίπρας που ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα του στις καταλήψεις στα σχολεία, άρα δικαίως νομίζει ο κάθε μαθητής των σχολείων, από τη στιγμή που κλείνει το σχολείο του και κάνει φθορές πως κάποια μέρα μπορεί να γίνει πρωθυπουργός, όπως έγινε και ο κ. Τσίπρας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.