ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η αλαζονεία της εξουσίας: Η περίπτωση Γ. Γεραπετρίτη σαν και αυτή του Α. Τσίπρα

Η αλαζονεία της εξουσίας: Η περίπτωση Γ. Γεραπετρίτη σαν και αυτή του Α. Τσίπρα

Αυτό που ξεστόμισε το πρωί ο Γ. Γεραπετρίτης περί περισσοτερών νεκρών, εάν είχαμε περισσότερες ΜΕΘ θύμισε έντονα αυτό που είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας στους άστεγους στο Μάτι. Ότι δηλαδή εάν τους έδινε 2000 ευρώ, τι θα τα έκαναν, θα τα ξόδευαν.

Είναι χαρακτηριστικό της εξουσίας να αυτοαπομονώνεται και να παρατηρεί τις ζωές των απλών πολιτών, όπως παρατηρούν τα παιδιά τις κινήσεις των εντόμων. Δίχως καμία ενσυναίσθηση, τα προσωπικά βιώματα και δράματα των πολιτών γίνονται απλά στατιστικά στοιχεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το δημοκρατικό πολίτευμα υποτίθεται ότι απομακρύνει τέτοιου είδους φαινόμενα. Όταν όμως στην πράξη η δημοκρατία καταργείται, είτε μέσω Βρυξελλών, είτε μέσω της διαπλοκής πολιτικών με τις ελίτ και την σίγαση όλων των αντιθέτων φωνών, τόσο αυτά θα επανέρχονται. Και συμπεριφορές σαν κι αυτές του Τσίπρα και του Γεραπετρίτη θα γίνονται συχνότερες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.