Επιχείρηση «μαζέψτε τους υπουργούς» από το Μαξίμου: «Πλέον θα μιλάμε με δεδομένα»

Επιχείρηση «μαζέψτε τους υπουργούς» από το Μαξίμου: «Πλέον θα μιλάμε με δεδομένα»

Στην αλλοπρόσαλλη στάση υπουργών που μπερδεύουν τους πολίτες, δημιουργούν προσδοκίες που σύντομα διαψεύδονται και με λεκτικές τους ακρότητες δημιουργούν πρόβληματα στην κυβέρνηση αποδίδεται από το Μέγαρο Μαξίμου, η στατιστική αποτύπωση της δυσαρέσκειας των πολιτών όσον αφορά στην διαχείριση της πανδημίας. Τώρα το εάν είναι αποδιοπομπαίοι τράγοι ή όντως έχουν ευθύνη είναι κάτι για το οποίο στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ υπάρχει διχογνωμία.

Γι’ αυτό και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αποφάσισε ο ίδιος να πει ότι πλέον δεν θα μιλάμε με ημερομηνίες αλλά με δεδομένα. Η μπάλα δεν παίρνει λίγους υπουργούς και κάποιοι εξ’ αυτών ξέρουν ότι ενδεχομένως η νέα χρονιά να μην τους βρει στον υπουργικό τους θώκο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλήγμα βαρύ ειδικά αν επιβεβαιωθούν τα σενάρια που πλέον διακινούνται και από την αντιπολίτευση για εκλογές στο πρώτο εξάμηνο του 2021.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.