Ο π. υφυπουργός της κυβέρνησης Α. Διαματάρης υιοθετεί τουρκικά fake news και επιτίθεται στην χώρα του

Ο π. υφυπουργός της κυβέρνησης  Α. Διαματάρης υιοθετεί τουρκικά fake news και επιτίθεται στην χώρα του

Οξεία και άνευ λόγου επίθεση εξαπέλυσε κατά της Ελλάδας, υιοθετώντας τα τουρκικά fake news και τις αιτιάσεις της άκρας αριστεράς, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών της χώρας κ. Αντώνης Διαματάρης, εκδότης του “Εθνικού Κύρηκα” της ομογενειακής εφημερίδας των Ελλήνων.

Συγκεκριμένα ο κ. Διαματάρης, αναφερόμενος σε “πρόσφυγες” είπε ότι η Ελλάδα “αναγκάζει πρόσφυγες να επιστρέψουν στον τόπο από τον οποίο ξεκίνησαν το ταξίδι τους, κάτι που “αποτελεί σοβαρή παράβαση του διεθνούς νόμου για την ασφαλή δίαυλο και προστασία προσφυγων”.

Ανθρωποι είναι και οι πρόσφυγες Ο Οργανισμός Προσφύγων του ΟΗΕ ζητά από την Ελλάδα να σταματήσει τις κακοποιήσεις…

Δημοσιεύτηκε από Αντώνης Διαματάρης στις Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν είναι η “πικρία” του κ. Διαματάρη για την απομακρυνσή του από την κυβέρνηση που τον κάνει να λέει αυτά τα λόγια ή αυτά πίστευε πάντοτε, αλλά η ευθύνη για την πρωτοφανή αυτή για πρώην υφυπουργό στάση του βαραίνει αυτούς που τον τοποθέτησαν σε τέτοια θέση ευθύνης και κυρίως τον πρωθυπουργό.

Η υιοθέτηση όμως των τουρκικών fake news περί “επαναπροωθήσεων” σίγουρα δεν ταιριάζει στην θέση που κατείχε.

Πάντως όσο ήταν στην κυβέρνηση, μια χαρά έκανε τα ταξιδάκια του με έξοδα του ελληνικού λαού και αρνείτο πεισματικά να παραιτηθεί. Τότε δεν έβλεπε “παραβάσεις”…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.