Μ.Χρυσοχοΐδης: Αυστηρότερη η καραντίνα – Χαρακτήρισε τους πολίτες ως «ανόητους που παράγουν θεωρίες συνωμοσίας»

Μ.Χρυσοχοΐδης: Αυστηρότερη η καραντίνα – Χαρακτήρισε τους πολίτες ως «ανόητους που παράγουν θεωρίες συνωμοσίας»

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, χαρακτήρισε ως «ψεκασμένους» τον μισό πληθυσμό της χώρας του.

Τώρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης την ώρα που περισσότερους ελέγχους για τον κορωνοϊό χαρακτήρισε πολίτες ως «ανόητους που παράγουν θεωρίες συνωμοσίας».

«Χρειάζεται να κάνουμε αυστηρότερους ελέγχους για την εφαρμογή των μέτρων απέναντι σε κάποιους λίγους ασυνείδητους ή σε εκείνους τους ανόητους που παράγουν θεωρίες συνωμοσίας και τώρα τα βρίσκουν μπροστά τους όλα και όλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσοχοΐδης που βρίσκεται από χθες στη Βόρεια Ελλάδα.

«Αυτή η κοινή προσπάθεια θα δώσει τη δυνατότητα στο σύστημα υγείας να έχει ένα περιθώριο δέκα ημερών για να μπορέσει να διαχειριστεί αυτό το μεγάλο κακό που βρήκε και την πόλη της Δράμας», σημείωσε και πρόσθεσε: «Θα τρέξουμε μαζί όλα τα ζητήματα. Θα είμαστε μπροστάρηδες. Έχουμε πολλή δύναμη, έχουμε αποφασιστικότητα και θέλουμε συνεργασία για να σταματήσουμε τον ιό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλήθεια η κυβέρνηση θα χαρακτηρίζει ως «ηλίθιους» και «ψεκασμένους» τους πολίτες που αντιδρούν στο lockdown και κατά τη διάρκεια των προεκλογικών τους εκστρατειών;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.