ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φανέλα Τσιόδρα: Η Αννέτα Καββαδία του ΣΥΡΙΖΑ ανήγαγε σε πολιτικό θέμα… την καθαριότητα!

Φανέλα Τσιόδρα: Η Αννέτα Καββαδία του ΣΥΡΙΖΑ ανήγαγε σε πολιτικό θέμα… την καθαριότητα!

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία, υποστηρίζει πως όσοι σχολιάζουν την λιγδιασμένη φανέλα του Σωτήρη Τσιόδρα δεν κάνουν πολιτική κριτική.

Όπως τονίζει η Καββαδία ο καθένας ουσιαστικά μπορεί να φοράει ότι θέλει. Παρόλα αυτά δεν είναι λίγοι αυτοί που σχολίασαν την λιγδιασμένη, με πολλούς λεκέδες, φανέλες του κ.Τσιόδρα.

Η ανάρτηση της Αννέτας Καββαδία:

«Στην Αριστερά, έτσι όπως την ξέρω εγώ, η εμφάνιση και τα ρούχα κάποιου/ας δεν αποτελούσαν ποτέ αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης.

Στην Αριστερά, έτσι όπως την ξέρω εγώ, είναι σαφής ο διαχωρισμός μεταξύ πολιτικής/επικοινωνιακής κριτικής και χλευασμού.

Στην Αριστερά, έτσι όπως την ξέρω εγώ, οι άνθρωποι κρίνονται από την – ή την μη – προσφορά τους και το αποτύπωμα που αφήνουν.

Τα χυδαία, απεχθή «όπλα» του αντιπάλου – από τη χρήση των οποίων τόσο έχει υποφέρει η Αριστερά, έτσι όπως την ξέρω εγώ – μόνο αποστροφή θα έπρεπε να προκαλούν.

Γιατί σε διαφορετική περίπτωση, υπάρχει ο κίνδυνος να αρχίσεις να μοιάζεις επικίνδυνα με αυτό που ξορκίζεις…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.