ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Μητσοτάκης: Διάψευσε τον εαυτό του για την βόρεια Ελλάδα… σε μία μόλις εβδομάδα (βίντεο)

Κ.Μητσοτάκης: Διάψευσε τον εαυτό του για την βόρεια Ελλάδα… σε μία μόλις εβδομάδα (βίντεο)

Μέσα σε μόλις μία (!) εβδομάδα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, διέψευσε… τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς άλλα είπε σε πρόσφατη συνέντευξη του όταν ερωτήθηκε για τους χειρισμούς της κυβέρνησης για την βόρεια Ελλάδα και άλλα είπε σήμερα από το βήμα της Βουλής.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα, σημείωσε ότι «η αλήθεια είναι πολύ συγκεκριμένη για το τι έγινε στην Θεσσαλονίκη. Και θα το πω, δεν έχω δυσκολία.

Υπήρχαν όντως κάποιοι λοιμωξιολόγοι και κάποιοι τοπικοί παράγοντες, όχι τα στελέχη της αντιπολίτευσης, οι οποίοι πράγματι ζητούσαν να κλείσει η Θεσσαλονίκη νωρίτερα. Η εισήγηση της επιτροπής όμως δεν ήταν αυτή!».

Ωστόσο, στις 7 Δεκεμβρίου, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δώσει συνέντευξη στον Alpha, είχε σημειώσει: «Νομίζω ότι αυτό το ερώτημα είναι εύλογο, κ. Σρόιτερ. Έχω πει ότι εκ των υστέρων μπορεί να έκλεινα τη βόρεια Ελλάδα, τη Θεσσαλονίκη, μία εβδομάδα νωρίτερα. Αλλά, ξέρετε, τότε δεν υπήρχαν αιτήματα από κανέναν να κλείσουμε νωρίτερα, ούτε κανένας ειδικός μάς το είχε υποδείξει αυτό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.vimeo.com/500876670

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.