ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η υφ.Παιδείας που απειλούσε τους μαθητές με πρόστιμα δεν ήξερε ποιο SMS πρέπει να στείλουν για να πάνε σχολείο! (βίντεο)

Η υφ.Παιδείας που απειλούσε τους μαθητές με πρόστιμα δεν ήξερε ποιο SMS πρέπει να στείλουν για να πάνε σχολείο! (βίντεο)

Η υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή, που πριν από λίγες ημέρες απειλούσε με πρόστιμα τους μαθητές που δεν γυρίζουν σπίτι τους αμέσως μετά το μάθημα, πιάστηκε αδιάβαστη.

Η υφυπουργός Παιδείας, η οποία την περασμένη Κυριακή απείλησε τους μαθητές με πρόστιμα, δεν γνώριζε τον αριθμό που πρέπει οι μαθητές να στέλνουν SMS για τη μετακίνηση στο σχολείο τους.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείσα από δημοσιογράφο για το κατά πόσο οι μαθητές του Λυκείου θα πρέπει να στέλνουν SMS για τη μετακίνηση στο σχολείο τους, απάντησε: «Νομίζω ότι είναι ο αριθμός 6, αλλά δεν είμαι σίγουρη, να μην πω κάτι που παραπλανώ. Θα το ρωτήσω κι εγώ…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, ο αριθμός 6 χρησιμοποιείται για σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο. Για την μετακίνησή τους στο σχολείο οι μαθητές θα πρέπει στέλνουν sms 13033 με τον αριθμό 4 που αφορά σε «Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη ή συνοδεία ανηλίκων μαθητών από/προς το σχολείο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.