ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Γεύμα Κ.Μητσοτάκη στην Ικαρία: «Θάφτηκε» από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ – Έδειχναν βόλτες πολιτών στην παραλία (φώτο)

Γεύμα Κ.Μητσοτάκη στην Ικαρία: «Θάφτηκε» από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ – Έδειχναν βόλτες πολιτών στην παραλία (φώτο)

Σάλος έχει ξεσπάσει από χθες στο διαδίκτυο εξαιτίας των φωτογραφιών και του βίντεο που δείχνει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σε γεύμα, χωρίς αποστάσεις, στην Ικαρία.

Παρόλα αυτά κανένα σχεδόν από τα κυβερνητικά ΜΜΕ δεν έδειξε πλάνα από το γεύμα του πρωθυπουργού, το ίδιο και για τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε από πολίτες.

Ακόμη και η ΕΡΤ που διάβασε στο δελτίο ειδήσεων την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το γεύμα του Μητσοτάκη δεν έπαιξε ούτε ένα πλάνα από το βίντεο και τις φωτογραφίες.

Από την πλευρά τους τα υπόλοιπα κανάλια στα κεντρικά δελτία ειδήσεων του Σαββάτου έκλεισαν τα μάτια στο θέμα. Μοναδική εξαίρεση το δελτίο ειδήσεων του Open, το οποίο πρόβαλε τη σχετική φωτογραφία.

Μάλιστα μπορεί τα κανάλια να αδιαφόρησαν με το γεύμα του πρωθυπουργού, ωστόσο για άλλη μία φορά βρήκαν την ευκαιρία να προβάλουν θέματα με «συνωστισμό» σε παραλίες, πάρκα, μνημόσυνα και «πριβέ» εστιατόρια.

Υπενθυμίζεται ότι στο πάρτι – πρόκληση, δεκάδες άτομα συνέτρωγαν χωρίς μάσκες και αποστάσεις στο σπίτι του βουλευτή Σάμου της ΝΔ Χριστόδουλου Στεφανάδη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.