ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Για όποιον έχει απορία γιατί ο Κ.Μητσοτάκης εξήγγειλε νέο lockdown μέχρι την 1η Μαρτίου: Ακολουθεί πιστά την Α.Μέρκελ!

Για όποιον έχει απορία γιατί ο Κ.Μητσοτάκης εξήγγειλε νέο lockdown μέχρι την 1η Μαρτίου: Ακολουθεί πιστά την Α.Μέρκελ!

Η καγκελάριος Μέρκελ τάχθηκε σήμερα εναντίον οποιασδήποτε χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού μέχρι την 1η Μαρτίου και λίγο μετά ακολουθούσε και ο εν Ελλάδα πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης ο οποίος σήμερα μας ανακοίνωσε ένα νέο lockdown αν και τα έχουμε πάει καλύτερα από άλλους!

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως στη σύνοδο της ομοσπονδιακής κυβέρνησης με τις ηγεσίες των κρατιδίων, η εισήγηση της καγκελαρίου είναι να παραταθεί το lockdown.

«Το χρονικό διάστημα κατά τον οποίο η βρετανική μετάλλαξη του ιού δεν έχει ακόμη κυριαρχήσει είναι καθοριστικό για να μειωθούν με κάθε δυνατό τρόπο οι αριθμοί των κρουσμάτων. Για αυτόν τον λόγο, πρέπει κατά την άποψή μου να περιμένουμε μέχρι την 1η Μαρτίου πριν γίνει το οποιοδήποτε βήμα ανοίγματος»,

τόνισε η καγκελάριος Μέρκελ στους συμμετέχοντες στην σημερινή τηλεδιάσκεψη της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός της (CDU) στο ομοσπονδιακό κοινοβούλιο, σύμφωνα με πληροφορίες του Γερμανικού Πρακτορείου Ειδήσεων (dpa).

Και το απόγευμα σαν de ja vu ο Κ.Μητσοτάκης αναφέρει ότι κλείνει για ακόμα μια φορά την Αττική μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου(η επόμενη ημέρα είναι η 1 Μαρτίου).

Και λίγο πιο μετά σε μια αποστροφή του λόγου του ο πρωθυπουργός αναφέρει “…τις μεταλλάξεις του ιού που φαίνεται να επιταχύνουν τη μεταδοτικότητά του…”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.