Ο Μ.Φουρθιώτης κατεβαίνει στην πολιτική… με τη ΝΔ; – Συναντήθηκε με τον Σ.Πέτσα

Ο Μ.Φουρθιώτης κατεβαίνει στην πολιτική… με τη ΝΔ; – Συναντήθηκε με τον Σ.Πέτσα

(upd 19:57) Τελικά ο Μένιος Φουρθιώτης έριξε «άκυρο» στη ΝΔ πιθανότατα λόγω σκανδάλου Λιγνάδη και έσπευσε να διαψεύσει τα δημοσιεύματα που ήθελαν να έχει «κλειδώσει» η υποψηφιότητά του.


Είναι γνωστό εδώ και λίγες ημέρες πως ο παρουσιαστής, Μένιος Φουρθιώτης, θα κατεβεί στην πολιτική.

Ο παρουσιστής όπως όλα δείχνουν θα πολιτευτεί με την Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καταλυτικό ρόλο έπαιξε η συνάντηση του γνωστού παρουσιαστή με το δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη, Στέλιο Πέτσα. Στην συνάντηση συμμετείχε και ένας γαλάζιος βουλευτής, ο οποίος είναι παντρεμένος με δημοσιογράφο που γνωρίζει καλά τα τεκταινόμενα στα μίντια.

Ευγνωμοσύνη Πέτσα;

Ο Στέλιος Πέτσας αφού εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του, για την στήριξη του Μένιου Φουρθιώτη στην κυβέρνηση(!) σε μια δύσκολη μάλιστα εποχή, έδειξε θετικός στο ενδεχόμενο καθόδου του παρουσιαστή. Έγινε μάλιστα εκτενής συζήτηση για την περιφέρεια στην οποία θα κατέβει, καθώς η πολυετής παρουσία του γνωστού παρουσιαστή σε κανάλια της Αττικής του έχει δώσει μεγάλη αναγνωρισιμότητα στις περιοχές της Β Αθήνας και του Πειραιά.

Το πρόσωπο του Μένιου Φουρθιώτη ταιριάζει άλλωστε με την στρατηγική ανανέωσης που θέλει να εφαρμόσει στην παράταξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τη νέα Νέα Δημοκρατία που οραματίζεται ο πρωθυπουργός με ανοίγματα που ήδη έχει κάνει από τον χώρο του θεάματος, όπως με τον Νίκο Ρωμανό και οι δημοσκοπήσεις φαίνεται να τον επιβεβαιώνουν.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες ο Μένιος Φουρθιώτης είχε ασκήσει σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.