ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η «πάσα» της Ντόρας Μπακογιάννη στον Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση του Ν.Γεωργιάδη και την υπόθεση παιδεραστίας

Η «πάσα» της Ντόρας Μπακογιάννη στον Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση του Ν.Γεωργιάδη και την υπόθεση παιδεραστίας

Ένα σκηνικό που θα προκαλέσει πολύ συζητήσεις συνέβη στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης των πολιτικών αρχηγών.

Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας βρισκόταν στο βήμα της ολομέλειας στην βουλή, η Ντόρα Μπακογιάννη τον διέκοψε δίνοντας του μία απίστευτη πάσα: Την ευκαιρία να αναφερθεί στον στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκο Γεωργιάδη και την γνωστή υπόθεση παιδεραστίας στην Μολδαβία!

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πήγε να μιλήσει για το νέο ποινικό κώδικα, όμως από την πλευρά της ΝΔ υπήρχαν φωνές που τον καλούσαν να αναφερθεί συγκεκριμένα στο κομμάτι των βιασμών. Με την Ντ. Μπακογιάννη να πρωτοστατεί.

Κάπου εκεί, φανερά ενοχλημένος είπε ο Αλέξης Τσίπρας: «Επίσης ο νέος ποινικός κώδικας προβλέπει και τιμωρεί. Θα σας πω τώρα και για τον βιασμό. Μην με τσιγκλάτε για να σας οτι η μόνη περίπτωση που αξιοποιήθηκε ευνοϊκά ήταν στην υπόθεση του Νίκου Γεωργιάδη. Μην με τσιγκλάτε να το πω αυτό… Και υπήρξε άρση της ποινικής δίωξης. Εκεί που πήγαιναν βουλευτές της ΝΔ για να υπερασπιστούν κάποιον που καταδικάστηκε 28 μήνες επειδή ασέλγησε σε ανήλικους. Μην με τσιγκλάτε δεν θέλω να την ανοίξω αυτή τη συζήτηση».

Πρόκειται για μία υπόθεση που ενοχλεί αφάνταστα τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αφού ο Νίκος Γεωργιάδης ήταν στενός συνεργάτης του και στην οποία ο Αλέξης Τσίπρας δεν αναφέρθηκε καθόλου κατά την διάρκεια της πρωτολογίας του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.