ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εξευτέλισαν τον βουλευτή της ΝΔ Μ.Χρυσομάλλη για να δείξουν ότι όλοι είναι ίσοι – Ξέχασαν Ικαρία, Πάρνηθα και Da Capo

Εξευτέλισαν τον βουλευτή της ΝΔ Μ.Χρυσομάλλη για να δείξουν ότι όλοι είναι ίσοι – Ξέχασαν Ικαρία, Πάρνηθα και Da Capo

Σε μία κίνηση ανθρωποφαγίας του ίδιου του βουλευτή η κυβέρνηση δημοσιοποίησε ένα χθεσινό συμβάν, όπου ο Μίλτος Χρυσομάλλης πήγε στο μπαρ του ξενοδοχείο «The Duke Boutique Suites» στο Κολωνάκι. και κάπνισε, προκειμένου να καλύψει τη μη επιβολή προστίμου από το θόρυβο που δημιουργήθηκε από Ικαρία, Da Capo, Πάρνηθα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του κόμματος, διαπιστώθηκε, κατά τη διάρκεια ελέγχου για την εφαρμογή των περιοριστικών, πως κ. Χρυσομάλλης είχε παραβιάσει τους περιορισμούς, όπως ενημέρωσε ο βουλευτής της ΝΔ είχε ραντεβού με έναν δημοσιογράφο τις βραδινές ώρες. Η συνάντηση έγινε στο ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε ο δημοσιογράφος και κράτησε έως και τις 23:00.

Και στους δύο επιβλήθηκαν δύο πρόστιμα, για μη χρήση μάσκας και παραβίαση του ωραρίου απαγόρευσης κυκλοφορίας. Το θέμα φυσικά δεν είναι η επιβολή προστίμων, αλλά το πως η ίδια η Νέα Δημοκρατία δημοσιοποίησε θεατρικά το θέμα και τον κάλεσε ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., Ιωάννης Μπούγας για απολογία, όλα αυτά για να δείξουν ότι όλοι είμαστε ίσοι ενώπιον του νόμου. Πλην του εορτάζοντος σήμερα Κ.Μητσοτάκη, για τον οποίο η κυβέρνηση απεφάνθη πως το γλέντι στην Ικαρία ήταν «νόμιμο».

Φυσικά η ΝΔ δεν είχε δείξει την ίδια ευθιξία στις παρακάτω περιπτώσεις:

Η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

«Κατά τη διάρκεια ελέγχου για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων προστασίας από την πανδημία, την 3η Μαρτίου 2021, διαπιστώθηκε παραβίασή τους από τον βουλευτή Μεσσηνίας, κ. Μίλτο Χρυσομάλλη.

Στον Βουλευτή επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., κ. Ιωάννης Μπούγας, κάλεσε τον κ. Χρυσομάλλη και του απηύθυνε αυστηρή επίπληξη».

Η απάντηση του Μίλτου Χρυσομάλλη

Ο βουλευτής της ΝΔ, αναφέρει πως βρισκόταν σε λόμπι κεντρικού ξενοδοχείου το οποίο λειτουργεί νόμιμα σε συνάντηση με δημοσιογράφο, φορώντας μάσκες και τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα. Ο ίδιος εξήγησε στο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ότι δεν έχουν παραβιαστεί τα περιοριστικά μέτρα και πως λειτουργεί στο πλαίσιο των βουλευτικών του καθηκόντων υποδεικνύοντας και την βουλευτική του ταυτότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ελεγκτές ανέφεραν ότι η συνάντηση θα έπρεπε να γίνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και όχι στο λόμπι του ξενοδοχείου και επέβαλλαν το σχετικό πρόστιμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.