ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εμπαιγμός Β.Κικίλια στους εργαζομένους του «Αγίου Σάββα»: Τους έκλεισε ραντεβού και δεν εμφανίστηκε κανείς

Εμπαιγμός Β.Κικίλια στους εργαζομένους του «Αγίου Σάββα»: Τους έκλεισε ραντεβού και δεν εμφανίστηκε κανείς

Ο Σύλλογος Εργαζόμενων στον «Άγιο Σάββα» κατηγορεί την ηγεσία του υπουργείου Υγείας για εμπαιγμό και κυνισμό, καθώς ο διευθυντής του γραφείου του Βασίλη Κικίλια τους έκλεισε ραντεβού και δεν εμφανίστηκε κανείς.

Να υπενθυμίσουμε πως οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για το ζήτημα εκδικητικής απόλυσης του συμβασιούχου γιατρού και προέδρου του Συλλόγου, Κώστα Καταραχιά.

«Δεν έχετε πια καμία δικαιολογία. Η ευθύνη για την απεργιακή θύελλα που έρχεται είναι δική σας», απαντούν στους Κικίλια – Κοντοζαμάνη οι εργαζόμενοι του Αγίου Σάββα.

«Την ώρα που αντί να επιτάσσετε τον ιδιωτικό τομέα αλλά επιτάσσετε το ΕΣΥ, να υποκύπτετε σε μεθοδεύσεις και απολύετε έναν γιατρό, πολύτιμο για τους ασθενείς και το σωματείο τους. Ντροπή σας!!» υπογραμμίζουν σε ανακοίνωσή τους.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τρίτη, οι εργαζόμενοι στον ογκολογικό νοσοκομείο βρέθηκαν για άλλη μια φορά στο δρόμο ενάντια στην εκδικητική και συνδικαλιστική δίωξη του επικουρικού γιατρού και μέλους του Δ.Σ. της ΕΙΝΑΠ, Κώστα Καταραχιά. Πραγματοποίησαν στάση εργασίας από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι με τη στήριξη των ΟΕΝΓΕ, ΠΟΕΔΗΝ και ΕΙΝΑΠ και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας, απαιτώντας συνάντηση με την πολιτική ηγεσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.