Μετά τους οπαδούς από το Ουαγκαντουγκού και ημίγυμνες υπάρξεις κάνουν like στις αναρτήσεις του Κ.Μητσοτάκη

Μετά τους οπαδούς από το Ουαγκαντουγκού και ημίγυμνες υπάρξεις κάνουν like στις αναρτήσεις του Κ.Μητσοτάκη

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας των likes που δέχεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από κατοίκους του Ουαγκαντουγκού, το Μπαγκλαντές, το Πακιστάν κτλ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης χθες από το βήμα της Βουλής κατήγγειλε τα περιβόητα «μπουτς» που επιτίθενται στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη μέσω διαδικτύου. Έρευνα όμως έδειξε ότι και στα like στο Facebook του πρωθυπουργού παρατηρείται το περίεργο φαινόμενο να πρωταγωνιστούν κάτοικοι του Τιμπουκτού, της Μπουρκίνα Φάσο και της Κουάλα Λουμπούρ.

Εξαιρετικά ενδιαφέρον όμως είναι κι αυτό που συμβαίνει στο Twitter. Εκεί ο πρωθυπουργός φαίνεται ότι κάνει θραύση σε νεαρές ύπαρξης του αστικού χώρου που φαίνεται να ζουν και να υπάρχουν μόνο για να κάνουν like στα tweets του πρωθυπουργού, αλλά και στον διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Νίκο Ρωμανό.

Ανάρτηση του πρωθυπουργού στο Twitter, φαίνεται να άρεσε σε αρκετές αιθέριες υπάρξεις, που μπορεί να εμφανίζονται με τα εσώρουχα και τα σουτιέν στις φωτογραφίες, φαίνεται όμως ότι έχουν μία αστική καταγωγή. Ας δούμε λοιπόν ποια είναι η Ελενίτσα, η Μαρίτσα και η Ξένια που λατρεύουν τις αναρτήσεις του πρωθυπουργού

Η Ξένια εμφανίζεται με το στήθος έξω και ισχυρίζεται ότι είναι δικηγόρος.

Η Μαρίτσα ισχυρίζεται ότι σπουδάζει πληροφορική και εμφανίζεται με σέξυ εσώρουχο.

Η Ελενίτσα εμφανίζεται με αποκαλυπτικό σουτιέν και δηλώνει ελεύθερος επαγγελματίας.

Η συνολική δραστηριότητα τους στο διαδίκτυο και ειδικά στο Twitter είναι πραγματικά ανύπαρκτη. Όπως και οι ακόλουθοι που διαθέτουν. Λες και υπάρχουν μόνο για να κάνουν retweet τις αναρτήσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του διευθυντή του, Νίκου Ρωμανού!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα στιγμιότυπα οθόνης από την έρευνα του Chaotic Embryo

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.