Κ.Μητσοτάκης ο «ανέμελος»: Περιχαρής έκανε διάγγελμα για να ανακοινώσει πως έρχεται το WRC στην Ελλάδα (βίντεο)

Κ.Μητσοτάκης ο «ανέμελος»: Περιχαρής έκανε διάγγελμα για να ανακοινώσει πως έρχεται το WRC στην Ελλάδα (βίντεο)

Τα καλά του έβαλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εξοπλίστηκε και με το πιο λαμπρό χαμόγελο του και έκανε διάγγελμα για να ενημερώσει ξένους και Έλληνες πως το WRC επιστρέφει στην Ελλάδα.

Ήταν η πιο χαρούμενη στιγμή του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος δικαίως μπορεί να χαρακτηριστεί ο πιο άτυχος πρωθυπουργός, διότι κάθε φορά που βγαίνει για διάγγελμα κάτι καταστροφικό συμβαίνει ή ήδη έχει συμβεί.

Έτσι εξηγείται η στάση του λοιπόν σήμερα που γέμισε με χαρά τους Έλληνες, καθότι το συγκεκριμένο διάγγελμα ήταν διαφορετικό από τα άλλα. Πιο χαρούμενο ακόμα και από το διάγγελμα ανοίγματος του τουρισμού το οποίο γέμισε την Ελλάδα με κορωνοϊό από κάθε άκρη της Ευρώπης και κυρίως των Βαλκανίων.

Θυμίζοντας μας με αυτόν τον τρόπο τον πρωθυπουργό που βλέπουμε σε «ανθρώπινες» στιγμές του, όπως αυτές στην Ικαρία, στην Πάρνηθα κτλ, τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον «ανέμελο».

Γεγονός όμως που δε συνδέεται με το πρωθυπουργικό διάγγελμα για το ράλι Ακρόπολις. Διότι τι άσχημο μπορεί να συμβεί σε ένα ράλι, σε αντίθεση με την μαζική έλευση τουριστών. Ειδικά όταν το παρακολουθείς από την τηλεόραση και με απόσταση ασφαλείας.

Υπήρχαν κάποιοι φυσικά, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που έσπευσαν να μιζεριάσουν ακόμα και σε αυτή την τρισευτυχισμένη στιγμή.

Όπως ο Κώστας Ζαχαριάδης που σχολίασε σκωπτικά:

https://twitter.com/CZachariadis/status/1375756140752027649

https://twitter.com/CZachariadis/status/1375756140752027649

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.