ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Επικό «άκυρο» δημοσιογράφων από πολίτες: Έψαχναν κάποιον για να κατηγορήσει τις διαδηλώσεις… και δεν βρήκαν κανέναν!

Επικό «άκυρο» δημοσιογράφων από πολίτες: Έψαχναν κάποιον για να κατηγορήσει τις διαδηλώσεις… και δεν βρήκαν κανέναν!

Προσπάθεια να βρουν πολίτες να κατηγορήσουν τις διαδηλώσεις για την αύξηση των κρουσμάτων στη Νέα Σμύρνη έκαναν δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ, αλλά τελικά… δεν βρήκαν κανέναν.

Από εδώ το πάνε από εκεί το φέρνουν αλλά δεν καταφέρνουν να πείσουν την κοινωνία ότι οι διαδηλώσεις είναι εστίες υπερμετάδοσης κορωνοϊού.

Το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ ήταν φιλόδοξο αλλά δεν τους βγήκε ο ισχυρισμός Μητσοτάκη περί διασποράς του ιού στις διαδηλώσεις.

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο, αφού μέχρι σήμερα όλες οι μελέτες αφορούν συγκεκριμένες περιπτώσεις με συγκεκριμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά, ο ΣΚΑΙ πλησίασε απλούς πολίτες. Ωστόσο, δεν βρήκε κανέναν να πει ότι για τα κρούσματα στη Νέα Σμύρνη φταίνε οι διαδηλώσεις.

Αντίθετα οι πολίτες δήλωσαν ότι αποφεύγουν τις μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Μάλιστα ένας από αυτούς έδειξε να μην πιστεύει καν ότι όντως υπάρχει υπερμετάδοση στην περιοχή επικαλουμένος τα ελάχιστα θετικά τεστ που εντοπίστηκαν μία εβδομάδα πριν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στη Νέα Σμύρνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.