ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σε «γραμμή Μητσοτάκη» ο Φ.Σεργουλόπουλος: «Να καταργηθούν οι παρελάσεις – Να αποκτούν παιδιά τα ομόφυλα ζευγάρια»

Σε «γραμμή Μητσοτάκη» ο Φ.Σεργουλόπουλος: «Να καταργηθούν οι παρελάσεις – Να αποκτούν παιδιά τα ομόφυλα ζευγάρια»

Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος φαίνεται πως συμμερίζεται την άποψη της κυβέρνησης για κατάργηση των μαθητικών παρελάσεων κάθε 25η Μαρτίου και 28η Οκτωβρίου επειδή όπως λέει γίνονται «καραγκιοζιλίκια, καθώς και για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Μεταξύ άλλων τόνισε πως είναι αντίθετος με τις μαθητικές παρελάσεις, τονίζοντας: «Πρέπει να καταργηθούν οι μαθητικές παρελάσεις. Γίνονται καραγκιοζιλίκια τρελά. Τα παιδιά δεν έχουν λόγο να παρελαύνουν στρατιωτικά. Ο γιος μου δεν θα παρελάσει, δεν θα τον αφήσω, δεν θέλω. Μπορεί ο κάθε δήμος να φτιάξει ένα μνημείο όπου οι καλύτεροι μαθητές θα πηγαίνουν να καταθέτουν στεφάνια, να βγει και ένας λόγος και τελείωσε» .

Επίσης ο παρουσιαστής μίλησε για τα δικαιώματα που στερούνται τα παιδιά που μεγαλώνουν με ομόφυλα ζευγάρια αλλά και για την υποχρέωση της Πολιτείας να επιτρέψει σε ομόφυλα ζευγάρια να αποκτήσουν παιδιά.

«Είναι πολύ μεγάλη συζήτηση. Η πολιτεία είναι υποχρεωμένη να προφυλάσσει τα παιδιά. Οι ομοφυλόφιλοι άνδρες και γυναίκες είναι γόνιμοι. Είμαστε γόνιμοι και έχουμε δικαίωμα να κάνουμε παιδιά ανά πάσα στιγμή θέλουμε. Δεν μας το απαγορεύει κανένας. Δεν είναι το θέμα να υιοθετήσουμε παιδί μόνο. Αν ο βιολογικός πατέρας ή αυτός που έχει κάνει την ατομική υιοθεσία πεθάνει το παιδί χάνει όλη του την οικογένεια. Είναι υποχρέωση της Πολιτείας να επιτρέψει στα παιδιά να ζήσουν με την οικογένεια που έχουν επιλέξει. Το τι θα πει ο διπλανός, ο απέναντι… Από πού κι ως πού έχει γνώμη ο άλλος για εμένα;».

Υπενθυμίζουμε η κυβέρνηση απαγόρεψε τις παρελάσεις τόσο στις 25 Μαρτίου όσο και στις 28 Οκτωβρίου με πρόσχημα τον κορωνοϊό ενώ ο πρωθυπουργός έχει δείξει ιδιαίτερη συμπάθεια για τους ΛΟΑΤΚΙ τους οποίους έχει τοποθετήσει σε κομβικές θέσεις στην κυβέρνηση και το Μέγαρο Μαξίμου, ενώ έχει δοθεί εντολή στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ να τους προβάλουν με κάθε ευκαιρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.