Νέα επίθεση των «Σαμαρικών»: «Άνευ κορωνοϊού ο Μητσοτάκης δεν θα μπορούσε να σταθεί»!

Νέα επίθεση των «Σαμαρικών»: «Άνευ κορωνοϊού ο Μητσοτάκης δεν θα μπορούσε να σταθεί»!

Ακόμα μία σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε το «σαμαρικό» antinews.gr, το οποίο σε άρθρο του βλέπει μακρά παραμονή του πρωθυπουργού στην εξουσία λόγω κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Ξεχάστε την Ανάσταση σύντροφοι κοψοχέρηδες. Θα βρισκόμαστε… επί Μητσοτάκη κρεμάμενοι μέχρι να παγώσει η κόλαση.

Αγκαλιά με την υγειονομική δικτατορία που επιβάλλει. Με πολλούς να υποστηρίζουν πλέον ότι αν δεν υπήρχε ο κορονοϊός θα έπρεπε να τον εφεύρει.

Διότι πώς αλλιώς θα εδραίωνε βήμα βήμα το καθεστώς του εν μέσω σκανδαλών δίχως να ανοίγει ρουθούνι;

Φανταστείτε ας πούμε τις συνέπειες από τη Λιγναδιάδα ή τη Φουρθιωτιάδα αν… απουσίαζε ο κορονοϊός.

Άραγε θα είχε τη δυνατότητα να δικαιολογήσει τον εθνομηδενισμό, το περίφημο μπόλιασμα με… πρόσφυγες από χώρες που δεν έχουν πόλεμο, τους αθρόους διορισμούς ημετέρων, το πλιάτσικο της ολιγαρχίας και τη νέα οικονομική εξαθλίωση χωρίς τη λατρευτή του κορονοτρομοκρατία;

Βέβαια οι… καλοθελητές του Μητσοτακισμού θα σπεύσουν να μας ψέξουν λέγοντάς μας ψεκασμένους, αρνητές κ.ο.κ.

Εμείς όμως θα επιμένουμε να λέμε ότι… άνευ κορονοϊού ο Μητσοτάκης δεν θα μπορούσε να σταθεί.

Καλά για τον Τσίπρα δεν το συζητάμε, θα είχε πέσει ήδη για ευνόητους λόγους.

«Και τί κάνουμε, υπάρχει σωτηρία;», θα αναρωτηθεί ο δύσμοιρος λαός.

Από τη στιγμή που το λοιπό πολιτικό προσωπικό είναι ανίκανο να μας απαλλάξει από το καθεστώς, πολύ φοβούμαστε ότι δεν υπάρχει.

Έτσι θα κάνουμε τα εμβόλιά μας σαν πειθήνιοι πολίτες για να μην ψοφήσουμε σε κάνα ράντζο, θαυμάζοντας στο μεταξύ τη συντριπτική υπεροχή του… μεγάλου τιμονιέρη όπως αποτυπώνεται τόσο στις περιβόητες βορειοκορεατικές δημοσκοπήσεις όσο και στις αγιογραφίες των καλολαδωμένων παπαγάλων, αναμένοντας το θαύμα.

Το οποίο ωστόσο μπορεί να μην συμβεί ποτέ. Αλλά ως γνωστόν η ελπίδα πεθαίνει τελευταία κλπ. κλπ.

Πάντως οι χειρότεροι δεν είναι οι αντιπολιτευόμενοι που έντρομοι μην τυχόν κληθούν εκ νέου να βγάλουν το φίδι από την τρύπα περιμένουν να σαπίσει το φρούτο μπας και ξανακάτσουν στην αναπαυτική καρέκλα του Μαξίμου.

Αλλά οι πατριδοκάπηλοι συμπολιτευόμενοι που υποτίθεται ότι ενδιαφέρονται για την πατρίδα, όταν όλα δείχνουν ότι επί της ουσίας βρίσκονται σε αλισβερίσι με τον Μητσοτάκη με μοναδικό στόχο τη διατήρηση των πολιτικών τους φέουδων.

Μακάρι η επικείμενη κύρωση των… σκοπιανών μνημονίων να μας βγάλει ψεύτες.

Και κάτι ακόμη. Ας σταματήσουν οι διαρροές για πρόωρες εκλογές. Είναι δυνατόν οι… άριστοι να θέλουν να μας πείσουν ότι θα διακινδυνεύσουν να κάνει άλλος γιουρούσι στο ταμείο ανάπτυξης;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χα χα χα…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.