ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δήλωση-σοκ Σ.Πέτσα για τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά: «Θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα»!

Δήλωση-σοκ Σ.Πέτσα για τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά: «Θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα»!

Σε μία κυνική παραδοχή πως η κυβέρνηση και οι δυνάμεις ασφαλείας δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να προστατεύσουν τους πολίτες από σεσημασμένους κακοποιούς προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.

Ο Στέλιος Πέτσας σχολιάζοντας την άγρια δολοφονία της 20χρονης μητέρας μπροστά στο παιδί της στα Γλυκά Νερά από εισβολείς ληστές είπε πως… «κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί στον καθέναν από εμάς»!

Αλήθεια πότε μετατράπηκε η Ελλάδα σε άντρο κακοποιών;

Σύμφωνα δηλαδή με τον Πέτσα η δολοφονία μία μητέρας από κακοποιούς είναι κάτι το καθημερινό;

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών είναι μάλιστα ένας εκ των εκφραστών του κυβερνητικού αφηγήματος «νόμος και τάξη», το οποίο έχει βρει εφαρμογή μόνο σε πολίτες που δεν φορούν μάσκα ή δεν στέλνουν SMS.

Η κυνική παραδοχή, συμπληρώθηκε από σχόλιο περί της κυβέρνησης που συζητά την αυστηροποίηση της ποινικής αντιμετώπισης του αδικήματος, ένα επιχείρημα που τα κυβερνητικά στελέχη φέρνουν στην επιφάνεια κάθε φορά που το Μαξίμου είναι στριμωγμένο από την πραγματικότητα.

Να σημειώσουμε εμείς πως δεν πρόκειται για την πρώτη δολοφονία που λαμβάνει χώρα τις τελευταίες ημέρες. Από τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, μέχρι και τη δολοφονία του επιχειρηματία στη Ζάκυνθο, περιστατικά που δείχνουν πως η χώρα μας έχει μετατραπεί σε Μπογκοτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.