ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ινδονήσιοι (!!!) χάκαραν την επίσημη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ στο Facebook!

Ινδονήσιοι (!!!) χάκαραν την επίσημη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ στο Facebook!

Στο «στόχαστρο» χάκερ από την Ινδονησία μπήκε η επίσημη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο Facebook, με αποτέλεσμα τις τελευταίες ώρες, το όνομα της σελίδας του ΣΥΡΙΖΑ στο δημοφιλές social media να έχει αλλάξει σε σκέτο «ΣΥ».

Για το θέμα τοποθετήθηκε με χιούμορ ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νάσος Ηλιόπουλος, γράφοντας σχετικά:

«Υπάρχει πλούσιο ενδιαφέρον από Ασιάτες χρήστες του facebook για την Ελληνική πολιτική σκηνή»

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Παρακαλώ λίγο την προσοχή σας…

Ο Ινδονήσιος φίλος μας Edo Raman, αποφάσισε μόνος του ότι αντί για ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία θα λεγόμαστε ΣΥ και άλλαξε το όνομα στην σχετική σελίδα στο facebook. Φαίνεται ότι υπάρχει πλούσιο ενδιαφέρον από Ασιάτες χρήστες του facebook για την Ελληνική πολιτική σκηνή.

Επειδή όμως το όνομα αλλάζει μόνο στο συνέδριο, έχουμε ήδη φροντίσει να λύσουμε το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και να επαναφέρουμε το όνομα της σελίδας. Αν ο φίλος επιθυμεί μπορεί να εγγραφεί στον i-syriza και να επαναφέρει την πρόταση του στον δρόμο για το συνέδριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.