ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Όταν ο Σ.Τσιτσιπάς ζητούσε «να μας βάζουν σε lockdown μία φορά το χρόνο»! (βίντεο)

Όταν ο Σ.Τσιτσιπάς ζητούσε «να μας βάζουν σε lockdown μία φορά το χρόνο»! (βίντεο)

Δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά από πέρυσι τον Μάιο, που είχαν περάσει «στα ψιλά» ξαναήρθαν πρόσφατα στην επιφάνεια και προκάλεσαν την οργή, καθώς ο πολυεκατομμυριούχος τενίστας ζητούσε τότε να μπαίνει Lockdown μία φορά το χρόνο, καθώς δήλωνε πως κάνει «καλό».

Συγκεκριμένα ο Τσιτσιπάς είχε δηλώσει, «Θα έπρεπε να μας βάζουν σε lockdown μια φορά τον χρόνο γιατί είναι καλό για τη φύση, για τον πλανήτη. Περιβαλλοντικά θα είναι πολύ ωφέλιμο», είπε σε δηλώσεις του ο τενίστας. «Όχι για τόσο μεγάλη περίοδο, αλλά θα βοηθήσει τον κόσμο να γίνει καλύτερος», συμπλήρωσε.

Φυσικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε την επιθυμία του τενίστα τον οποίο έχει παρακολουθήσει ουκ ολίγες φορές, καθώς λίγους μήνες αργότερα επέβαλε lockdown για 7 μήνες, βέβαια αμφιβάλουμε αν ο Τσιτσιπάς ένιωσε τα «οφέλη» του lockdown καθώς δηλώνει μόνιμος κάτοικος… Μονακό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.