ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ν.Ηλιόπουλος: «Ο νόμος Χατζηδάκη έχει ξεκινήσει ήδη να ξηλώνεται»

Ν.Ηλιόπουλος: «Ο νόμος Χατζηδάκη έχει ξεκινήσει ήδη να ξηλώνεται»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, σε on camera δήλωσή του στην εφημερίδα «Αυγή», στη διάρκεια της σημερινής κινητοποίησης των εργαζομένων διανομέων της e-food, δήλωσε ότι «ο νόμος Χατζηδάκη έχει ξεκινήσει ήδη να ξηλώνεται».

«Είναι μια τεράστια νίκη για τους εργαζόμενους και για την κοινωνία που στήριξε το δίκαιο αγώνα τους», υπογραμμίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος, με αφορμή την ανακοίνωση της e-food ότι θα μετατρέψει όλες τις συμβάσεις των εργαζομένων διανομέων σε συμβάσεις αορίστου χρόνου. «Αυτό το οποίο είναι κρίσιμο για το επόμενο διάστημα είναι να κατοχυρωθεί νομοθετικά ότι οι εργαζόμενοι διανομείς εντάσσονται στη μισθωτή εργασία, με όλα τα δικαιώματα που απορρέουν από αυτήν», προσθέτει.

«Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι να ξηλωθεί ολοκληρωτικά ο νόμος Χατζηδάκη και να αποτελεί παρελθόν», καταλήγει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση

«Στην πραγματικότητα ο νόμος Χατζηδάκη έχει ξεκινήσει ήδη να ξηλώνεται. Είναι μια τεράστια νίκη για τους εργαζόμενους και για την κοινωνία που στήριξε το δίκαιο αγώνα τους. Αυτό το οποίο είναι κρίσιμο για το επόμενο διάστημα είναι να κατοχυρωθεί νομοθετικά ότι οι εργαζόμενοι διανομείς εντάσσονται στη μισθωτή εργασία, ότι δεν μιλάμε για ελεύθερους επαγγελματίες. Άρα ότι θα έχουν όλα τα δικαιώματα που απορρέουν από τη μισθωτή εργασία, ασφάλιση, ωράριο, κάλυψη για τα εργατικά ατυχήματα.

Είναι μια μεγάλη νίκη για την ελληνική κοινωνία, η δεύτερη μεγάλη νίκη μετά την ακύρωση της πανεπιστημιακής αστυνομίας. Και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι να ξηλωθεί ολοκληρωτικά ο νόμος Χατζηδάκη και να αποτελεί παρελθόν».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.