Α.Τσίπρας: «Στην χώρα “φυσά” άνεμος οργής και αποδοκιμασίας για την κυβέρνηση»

Α.Τσίπρας: «Στην χώρα “φυσά” άνεμος οργής και αποδοκιμασίας για την κυβέρνηση»

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στην οργή των πολιτών κατά της κυβέρνησης, που δεν έχει τηρήσει καμία από τις προεκλογικές υποσχέσεις της.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στις ομιλίες των υπουργών που προηγήθηκαν, υποστηρίζοντας ότι “πρέπει να βρίσκονται σε απόγνωση και πανικό, μην έχοντας να δώσουν ουσιαστικές απαντήσεις στο λαό”. Όπως είπε, οι περισσότεροι ανέβηκαν για να εκτοξεύσουν επιθέσεις και ύβρεις εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ” και τους κατηγόρησε ότι “δεν έχουν κανένα σχέδιο για να τιθασεύσουν το κύμα ακρίβειας”.

Σημείωσε χαρακτηριστικά ότι στη ΔΕΘ, «ο κ. Μητσοτάκης πανηγύριζε για τον άνεμο αισιοδοξίας που φυσά στη χώρα”, τονίζοντας ότι τον προειδοποίησε μία βδομάδα μετά ότι το μόνο που φυσά στη χώρα είναι άνεμος οργής και αποδοκιμασίας για τη κυβέρνηση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος υποστήριξε ότι “η οργή” έρχεται ως αποτέλεσμα του ότι “η ζωή των πολιτών γίνεται ολοένα δυσκολότερη και η “αποδοκιμασία” γιατί “εκλεγήκατε με την υπόσχεση να την κάνετε καλύτερη” μετά τα μνημόνια. “Αλλά εσείς, χωρίς να έχετε ασφυκτικές πιέσεις, χωρίς τρόικα και μνημόνια, έχετε καταφέρει να βυθίσετε τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού στην ανασφάλεια”, πρόσθεσε. “Ανασφάλεια για τη ζωή, για τη δουλειά, για τη περίθαλψη, για την εκπαίδευση, αλλά και για τη καθημερινότητα”, υπογράμμισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.