ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ.Μητοστάκης αντί για μέτρα στήριξης στην Κρήτη έριξε και τις ευθύνες στους κατοίκους»

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ.Μητοστάκης αντί για μέτρα στήριξης στην Κρήτη έριξε και τις ευθύνες στους κατοίκους»

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε τις ανακοινώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη όσων αφορά την Κρήτη και τόνισε ότι έλλειψη ενσυναίσθησης και επίκληση της ατομικής ευθύνης των πολιτών.

«Στις εύλογες διαμαρτυρίες σεισμόπληκτων στην Κρήτη, που κατήγγειλαν πως κοιμούνται σε σκηνές πάνω στο τσιμέντο, ο κ. Μητσοτάκης, αντί για μια κουβέντα παρηγοριάς και μέτρα στήριξης, τους έριξε και τις ευθύνες από πάνω για τη “μη σωστή” κατασκευή των σπιτιών τους», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η παντελής έλλειψη ενσυναίσθησης και η διαρκής επίκληση της ατομικής ευθύνης των πολιτών, ακόμη και για τις φυσικές καταστροφές, είναι πλέον εξοργιστική», πρόσθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.