ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης που πανηγυρίζει για την διαχείριση της πανδημίας καρατόμησε όλους όσους τη διαχειρίστηκαν»

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης που πανηγυρίζει για την διαχείριση της πανδημίας καρατόμησε όλους όσους τη διαχειρίστηκαν»

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχολιάζοντας τις αλλαγές στο υπουργείο Υγείας, αναφέρει ότι «ο κ. Μητσοτάκης απέτυχε, όσους μπροστινούς του και να διώξει».

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Ο κ. Μητσοτάκης που ανά δυο μήνες πανηγυρίζει για την «επιτυχή» διαχείριση της πανδημίας, μέσα σε ενάμισι μήνα καρατόμησε όλους όσους τη διαχειρίστηκαν με τα σημερινά καταστροφικά αποτελέσματα. Μετά τους υπουργούς Υγείας, τώρα σειρά πήρα και ο επικεφαλής των διπλών βιβλίων καταγραφών και του μπάχαλου του ΕΟΔΥ.

Το μόνο που αφήνουν πίσω τους είναι την πανδημία εκτός ελέγχου, με τη χώρα μας να είναι τρίτη σε θανάτους ανά 100.000 πολίτες στην ΕΕ εδώ και ένα μήνα, την απαξίωση των επιστημόνων που ετοιμάζονται να πάρουν σειρά και αυτοί ως αποδιοπομπαίοι τράγοι, την παταγώδη αποτυχία στο εμβολιαστικό πρόγραμμα και μια κοινωνία βαθιά διχασμένη, μήπως και κρυφτούν οι ευθύνες τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Μητσοτάκης απέτυχε, όσους μπροστινούς του και να διώξει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.