Δώρα Αυγέρη: «Αφού η κυβέρνηση λέει πως τα έκανε όλα τέλεια, γιατί ένας-ένας την κάνει από το υπουργείο Υγείας;»

Δώρα Αυγέρη: «Αφού η κυβέρνηση λέει πως τα έκανε όλα τέλεια, γιατί ένας-ένας την κάνει από το υπουργείο Υγείας;»

Στην παραίτηση του Παναγιώτη Αρκουμανέα από την προεδρία του ΕΟΔΥ, αναφέρθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Υγείας, Δώρα Αυγέρη.

Η παραίτηση του Παναγιώτη Αρκουμανέα από την προεδρία του ΕΟΔΥ, η οποία έγινε δεκτή από τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως. Το συγκεκριμένο θέμα δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο η Δώρα Αυγέρη.

Με ανάρτησή της στο Facebook διερωτάται γιατί παραιτήθηκε ο κ. Αρκουμανέας μιας και στην επιστολή του δεν διευκρινίζει τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει αυτή την απόφαση.

«Το είχα πει μετά την απάντηση Πλεύρη στη Βουλή: και καπνός υπάρχει και φωτιά. Τελικά, όντως, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ υπέβαλε εγγράφως την παραίτηση του στο νέο υπουργό Υγείας. Στις δυο σελίδες παραίτησης λέει ότι τα έκανε όλα τέλεια, αλλά δεν λέει τίποτα γιατί φεύγει! Τελικά αφού τα κάναν όλα τόσο καλά, γιατί ένας-ένας την έχουν κάνει από το υπουργείο Υγείας;», γράψει σχετικά στον προσωπικό της λογαριασμό η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Υγείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.