ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ν.Ηλιόπουλος: «Η απανθρωπιά και ο κυνισμός του κ. Οικονόμου ξεπερνάει κάθε όριο»

Ν.Ηλιόπουλος: «Η απανθρωπιά και ο κυνισμός του κ. Οικονόμου ξεπερνάει κάθε όριο»

Ο Νάσος Ηλιόπουλος απάντησε στον Γιάννη Οικονόμου και τόνισε ότι η απανθρωπιά και ο κυνισμός του ξεπερνάει κάθε όριο.

Σύμφωνα με τον κ. Ηλιόπουλο, ο κ. Οικονόμου «κατανοεί την συζήτηση για την πανδημία ως προσπάθεια αλλαγής ατζέντας. Για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, οι 300 απώλειες την εβδομάδα είναι από ότι φαίνεται ρουτίνα και το γεγονός ότι για άλλη μια φορά η κοινωνία ανοχύρωτη καλείται να αντιμετωπίσει ένα νέο κύμα της πανδημίας λεπτομέρεια».

«Η κυβέρνηση που έχει διαλύσει κάθε αίσθημα ασφάλειας της κοινωνίας κουνάει το δάχτυλο στους πολίτες και χρεώνει σε αυτούς την αποτυχία της. Προφανώς μια κυβέρνηση που πιστεύει ότι τα πάντα είναι επικοινωνία νιώθει ότι δεν έχει να απαντήσει γιατί βρισκόμαστε σταθερά στις χειρότερες θέσεις της Ευρώπης στο θέμα τόσο των απωλειών όσο και του εμβολιασμού», προσθέτει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καταλήγοντας, ο Νάσος Ηλιόπουλος σημειώνει πως «στην Βουλή ο κ. Μητσοτάκης δεν θα κληθεί να απαντήσει μόνο για τις ευθύνες του στη διαχείριση της πανδημίας», σε συνέχεια της ερώτησης του Αλέξη Τσίπρα, «αλλά και για αυτή την πρωτοφανή αθλιότητα του κυβερνητικού του εκπροσώπου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.