ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ν.Ηλιόπουλος: «Κατανοητός ο εσωκομματικός εκνευρισμός της ΝΔ αλλά δεν αποτελεί δικό μας πρόβλημα»

Ν.Ηλιόπουλος: «Κατανοητός ο εσωκομματικός εκνευρισμός της ΝΔ αλλά δεν αποτελεί δικό μας πρόβλημα»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, με αφορμή ανάρτηση του υπουργού Εξωτερικών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook, «Σε ποιον απαντάει άραγε ο κ. Δένδιας;».

Ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει ότι «εμείς, σε αντίθεση με τον κ. Γεωργιάδη, ουδέποτε υποστηρίξαμε ότι υποδύεται τον αρχηγό της ΝΔ» Είναι κατανοητός ο εσωκομματικός εκνευρισμός της ΝΔ, αλλά δεν αποτελεί δικό μας πρόβλημα».

Η ανάρτηση Δένδια: Καμία διαφοροποίηση με Μητσοτάκη

Υπενθυμίζεται ότι λίγο νωρίτερα με αφορμή το επεισόδιο με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο στη Βουλή που οδήγησε στην διαγραφή του «γαλάζιου» βουλευτή ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter: «Κατανοώ την ανάγκη (κατ’ εξοχήν) του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω απόλυτης ένδειας πολιτικής πρότασης, να προσπαθεί να οικοδομήσει μία εικόνα διαφοροποίησής μου από τον Πρωθυπουργό, σε μία σειρά θεμάτων.

Καθιστώ σαφές, άπαξ και διά παντός: Ως Υπουργό Εξωτερικών με επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Την κυβέρνησή του εκπροσωπώ και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, όπως τονίζω σε κάθε ευκαιρία. Οι ενέργειές μου είναι το προϊόν της στενής και ειλικρινούς συνεργασίας μου μαζί του και η ισχυρή προσήλωσή μου στην επιτυχία των κυβερνητικών στόχων είναι δεδομένη».

Οι αναρτήσεις του Νίκου Δένδια:

«Καρφί» προς τον Έλληνα ΥΠΕΞ πέταξε σήμερα το πρωί και ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης μετά τα δημοσιεύματα για «αρχηγική εμφάνιση» του Νίκου Δένδια χθες στη Βουλή. «Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι ένας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν έχουμε άλλον», απάντησε σε σχετικό ερώτημα δημοσιογράφων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

H ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.