ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Bουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «H Ελλάδα δεν είναι κοσμικό κράτος, η Τουρκία είναι»

Bουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «H Ελλάδα δεν είναι κοσμικό κράτος, η Τουρκία είναι»

Κατά την διάρκεια συνεδρίασης της επιτροπής για τη Θράκη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, αναφέρθηκε στα αναπτυξιακά ζητήματα της περιοχής κάνοντας δηλώσεις οι οποίες προκάλεσαν αντιδράσεις στην Βουλή.

Ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο οποίος κατάγεται από τη μουσουλμανική κοινότητα της Θράκης, δήλωσε ότι «η Ελλάδα δεν είναι κοσμικό κράτος, η Τουρκία είναι».

Τα λόγια του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των στελεχών της ΝΔ.

Το γεγονός γνωστοποίησε στον λογαριασμό του στο Twitter o βουλευτής της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης, ζητώντας από τον Αλέξη Τσίπρα να τοποθετηθεί επί αυτού.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, προσπάθησε να δικαιολογήσει και να διορθώσει τον συνάδελφό του, αναφέροντας ότι «η Ελλάδα είναι κοσμικό κράτος. Προφανώς ο κ. Ζεϊμπέκ άλλο ήθελε να πει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έντονη ήταν η αντίδραση των στελεχών της ΝΔ με τη Ντόρα Μπακογιάννη και τον Ευριπίδη Στυλιανίδη να χαρακτηρίζουν απαράδεκτη τη δήλωση του Χ. Ζεϊμπέκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.