ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στα Ιωάννινα ο Α.Τσίπρας: «Να συνεχιστούν τα μέτρα στήριξης σε επαγγελματίες που πλήττονται από την πανδημία»

«Από τις 6 Νοεμβρίου οπότε και εφαρμόστηκαν τα νέα μέτρα, η πτώση του τζίρου αγγίζει το 80%»

Στα Ιωάννινα ο Α.Τσίπρας: «Να συνεχιστούν τα μέτρα στήριξης σε επαγγελματίες που πλήττονται από την πανδημία»

Στα Ιωάννινα βρίσκεται σήμερα Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

«Πρέπει να συνεχιστούν τα μέτρα στήριξης που σταμάτησαν το Φθινόπωρο, προς τους επαγγελματίες που συνεχίζουν να πλήττονται από την πανδημία», τόνισε κατά τη συνάντηση που είχε στις στα Ιωάννινα με επαγγελματίες στην εστίαση.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εστίασης «Παμβώτης» Χρήστος Τάτσης τόνισε στον κ. Τσίπρα, πως οι επαγγελματίες του κλάδου προσπαθούν να επιβιώσουν έως την άνοιξη. Όπως επισήμανε, από τις 6 Νοεμβρίου οπότε και εφαρμόστηκαν τα νέα μέτρα, η πτώση του τζίρου αγγίζει το 80%,σε συνδυασμό και με τις καιρικές συνθήκες που δεν επιτρέπουν στους πελάτες να καθίσουν σε εξωτερικούς χώρους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτήν την ώρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντάται με τον πρόεδρο και μέλη του Αγροτικού συνεταιρισμοί Ιωαννίνων. Ο κ. Τσίπρας περπάτησε σε κεντρικό πεζόδρομο της πόλης όπου συνομίλησε με τον κόσμο, ενώ στις 7 το βράδυ θα κάνει πολιτική ομιλία σε κεντρικό ξενοδοχείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.