Π.Πολάκης: «Θ.Πλεύρη και Μ.Γκάγκα αφήστε τις βόλτες και τα κανάλια και λύστε το τώρα»

Πληροφορίες πως ασθενείς θετικοί στον Covid-19 περιμένουν έως και δύο 24ωρα χωρίς φροντίδα

Π.Πολάκης: «Θ.Πλεύρη και Μ.Γκάγκα αφήστε τις βόλτες και τα κανάλια και λύστε το τώρα»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, εξαπολύει εκ νέου επίθεση στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας και στους Θ.Πλεύρη, Μ.Γκάγκα, με αφορμή τις καταγγελίες που θέλουν ασθενείς θετικούς στον κορωνοϊό να περιμένουν στο «Σωτηρία» έως και δύο 24ωρα χωρίς φροντίδα.

Η ανάρτησή του

«ΠΛΕΥΡΗ και ΓΚΑΓΚΑ!!
Από πληροφορίες από εργαζόμενους στο ΤΕΠ του Σωτηρία φαίνεται πως αυτή η καταγγελία ΙΣΧΥΕΙ!!!
ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!!!!!

Αφήστε τις βόλτες και τα κανάλια!
Είναι ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΣ της ανθρώπινης ύπαρξης αυτό!!
Έτσι θα τελειώσει η πανδημία;;;;;;;»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.