ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ν.Ηλιόπουλος: «Στους εγκλωβισμένους για ατελείωτες ώρες σε Μεσογείων, Κηφισίας & Μαραθώνος ποιος θα δώσει αποζημιώσεις;»

«Η γελοιότητα του εξαφανισμένου Κυριάκου Μητσοτάκη ξεπερνά κάθε όριο»

Ν.Ηλιόπουλος: «Στους εγκλωβισμένους για ατελείωτες ώρες σε Μεσογείων, Κηφισίας & Μαραθώνος ποιος θα δώσει αποζημιώσεις;»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, σχολίασε με αιχμηρό τρόπο τις κυβερνητικές ανακοινώσεις για τις 2.000 ευρώ αποζημίωση ανά εγκλωβισμένο όχημα στην Αττική οδό.

Γελοιότητα που ξεπερνά κάθε όριο

«Στους χιλιάδες εγκλωβισμένους για ατελείωτες ώρες στη Μεσογείων, την Κηφισίας, τη Μαραθώνος ποιος θα δώσει αποζημιώσεις;» διερωτήθηκε ο Νάσος Ηλιόπουλος επισημαίνοντας:

«Ας αφήσει την επικοινωνία, ας βάλει τάξη στο χάος που δημιούργησε ο κ. Μητσοτάκης».

Αναλυτικά η δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου έχει ως εξής:

«Η γελοιότητα του εξαφανισμένου Κυριάκου Μητσοτάκη ξεπερνά κάθε όριο. Εθισμένος στην επικοινωνιακή διαχείριση ανακοινώνει αποζημιώσεις για τους εγκλωβισμένους στην Αττική Οδό.

Στους χιλιάδες πολίτες που έμειναν εγκλωβισμένοι για ατελείωτες ώρες στη Μεσογείων, την Κηφισίας, τη Μαραθώνος και δεκάδες άλλους δρόμους, ποιος θα δώσει αποζημιώσεις;

Στους εκατοντάδες επιβάτες που εγκλωβίστηκαν σε συρμούς του τρένου ποιος θα δώσει αποζημιώσεις;

Στους πολίτες που συνεχίζουν να περνούν τον χιονιά χωρίς ρεύμα και θέρμανση ποιος θα δώσει αποζημιώσεις;

Επικοινωνιακό θέαμα και ουσιαστική απολογία

Ας αφήσει το επικοινωνιακό θέαμα ο κύριος Μητσοτάκης και ας προσπαθήσει να βάλει τάξη στο χάος που δημιούργησε. Αυτό περιμένει η ελληνική κοινωνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και στη συνέχεια περιμένει μια ουσιαστική απολογία για τις αυτάρεσκες διαβεβαιώσεις ετοιμότητας που βούλιαξαν μέσα στις λάσπες της πραγματικής ζωής. Η πρωτοφανής ταλαιπωρία των πολιτών σε μια προαναγγελθείσα κακοκαιρία έχει έναν και μόνο υπεύθυνο: τον κύριο Μητσοτάκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.