«Η γελοιότητα του εξαφανισμένου Κυριάκου Μητσοτάκη ξεπερνά κάθε όριο»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, σχολίασε με αιχμηρό τρόπο τις κυβερνητικές ανακοινώσεις για τις 2.000 ευρώ αποζημίωση ανά εγκλωβισμένο όχημα στην Αττική οδό.

Γελοιότητα που ξεπερνά κάθε όριο

«Στους χιλιάδες εγκλωβισμένους για ατελείωτες ώρες στη Μεσογείων, την Κηφισίας, τη Μαραθώνος ποιος θα δώσει αποζημιώσεις;» διερωτήθηκε ο Νάσος Ηλιόπουλος επισημαίνοντας:

«Ας αφήσει την επικοινωνία, ας βάλει τάξη στο χάος που δημιούργησε ο κ. Μητσοτάκης».

Αναλυτικά η δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου έχει ως εξής:

«Η γελοιότητα του εξαφανισμένου Κυριάκου Μητσοτάκη ξεπερνά κάθε όριο. Εθισμένος στην επικοινωνιακή διαχείριση ανακοινώνει αποζημιώσεις για τους εγκλωβισμένους στην Αττική Οδό.

Στους χιλιάδες πολίτες που έμειναν εγκλωβισμένοι για ατελείωτες ώρες στη Μεσογείων, την Κηφισίας, τη Μαραθώνος και δεκάδες άλλους δρόμους, ποιος θα δώσει αποζημιώσεις;

Στους εκατοντάδες επιβάτες που εγκλωβίστηκαν σε συρμούς του τρένου ποιος θα δώσει αποζημιώσεις;

Στους πολίτες που συνεχίζουν να περνούν τον χιονιά χωρίς ρεύμα και θέρμανση ποιος θα δώσει αποζημιώσεις;

Επικοινωνιακό θέαμα και ουσιαστική απολογία

Ας αφήσει το επικοινωνιακό θέαμα ο κύριος Μητσοτάκης και ας προσπαθήσει να βάλει τάξη στο χάος που δημιούργησε. Αυτό περιμένει η ελληνική κοινωνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και στη συνέχεια περιμένει μια ουσιαστική απολογία για τις αυτάρεσκες διαβεβαιώσεις ετοιμότητας που βούλιαξαν μέσα στις λάσπες της πραγματικής ζωής. Η πρωτοφανής ταλαιπωρία των πολιτών σε μια προαναγγελθείσα κακοκαιρία έχει έναν και μόνο υπεύθυνο: τον κύριο Μητσοτάκη».