Στην γραμμή ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ για Ανδρουλάκη: Πως γίνεται να λες «ναι» σε μομφή και «όχι» σε εκλογές;

Στην γραμμή ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ για Ανδρουλάκη: Πως γίνεται να λες «ναι» σε μομφή και «όχι» σε εκλογές;

Λίγη ώρα μετά από τη συνέντευξη του προέδρου του ΚΙΝΑΛ, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε τα όσα είπε σχετικά με την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος, εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε σε ανακοίνωση στο Twitter για την αντίδραση του Νίκου Ανδρουλάκη στην πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Ηλιόπουλος χαρακτηρίζει την υπερψήφιση από το ΚΙΝΑΛ ως «καλοδεχούμενη» αλλά προσθέτει ότι ο πρόεδρος του κόμματος πρέπει «να εξηγήσει στους πολίτες γιατί δεν θέλει εκλογές».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου:

«Καλοδεχούμενη η υπερψήφιση της πρότασης μομφής από το ΚΙΝΑΛ. Περιμένουμε να εξηγήσει στους πολίτες ωστόσο, αφού καταψηφίζει την αποτυχημένη κυβέρνηση της Δεξιάς, γιατί δεν θέλει εκλογές. Και να καταψηφίζει την κυβέρνηση και να ζητάει την παραμονή του κ. Μητσοτάκη, δεν γίνεται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα, στη συνέντευξή του στο OPEN, ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνιζε πως το ΚΙΝΑΛ ψηφίζει την πρόταση μομφής, «καταδικάζοντας την ανεπάρκεια Μητσοτάκη», αλλά πως δεν πρόκειται να μπει «στα παιχνίδια του ΣΥΡΙΖΑ»<

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.