Ε. Αυλωνίτου: «Άδικο το ΕΚΑΣ – Είναι προνοιακό επίδομα και πρέπει να φύγει» [βίντεο]

Ε. Αυλωνίτου: «Άδικο το ΕΚΑΣ – Είναι προνοιακό επίδομα και πρέπει να φύγει» [βίντεο]

Κατά την διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης η Ελένη Αυλωνίτου υπογραμμίζει ότι «δεν είναι δικαίο κάποιος συνταξιούχος με 15 χρόνια εργασίας λόγω του ΕΚΑΣ να παίρνει τα ίδια χρήματα με κάποιον που έχει 30 συντάξιμα χρόνια. Το ΕΚΑΣ είναι προνοιακό επίδομα και πρέπει να φύγει», βαπτίζοντας επί της ουσίας άδικο επίδομα το ΕΚΑΣ.

Η δήλωσή της έρχεται σε συνέχεια της χθεσινής από τη Θεανώ Φωτίου η οποία είπε πως το ΕΚΑΣ θα κοβόταν και πως η κυβέρνηση δεν εξαπάτησε κάνέναν.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ της Ε. Αυλωνίτου και του Γ. Γιακουμάτου, όταν η πρώτη είπε πως «οι κύριες και οι επικουρικές με άθροισμα 1.300 ευρώ δεν πρόκειται να πειραχτούν. Για τις επικουρικές έχουν προστατευτεί το 90% των συνταξιούχων», για να την απαντήσει ο κ.Γιακουμάτος πως «τρως μούτζες τώρα…Όσο μιλάς τόσο σε μουτζώνουν….».

Η κα. Αυλωνίτου του απάντησε πως «τα μουντζόμετρα τα έχει κρατήσει ο κ. Σαμαράς στο σπίτι του» όμως ο βουλευτής της ΝΔ επανέλαβε: «Σε μουντζώνει ο κόσμος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.