ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στις κατηγορίες της ΝΔ για την επιστολή Έτινγκερ

Η απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στις κατηγορίες της ΝΔ για την επιστολή Έτινγκερ

Πόλεμο ανακοινώσεων ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ έχει πυροδοτήσει η επιστολή- κόλαφος του κοινοτικού επιτρόπου Γκίντερ Έτινγκερ με την οποία ζητά εξηγήσεις, καθώς θέτει σειρά ζητημάτων για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών.

Σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος έκανε λόγο για αποκάλυψη του σχεδίου της κυβέρνησης να χειραγωγήσει τις ανεξάρτητες αρχές και να ελέγξει την ενημέρωση των Ελλήνων. Ο κ.Κουμουτσάκος τόνιζε στη δήλωσή του ότι το θέμα που έχει δημιουργηθεί είναι μείζον ζήτημα Δημοκρατίας «καρφώνοντας» τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά ότι στην απάντησή του στον επίτροπο «ομολογεί διολίσθηση στον καθεστωτικό αυταρχισμό».

«Ο νόμος “Παπά – Σπίρτζη” πρέπει να καταργηθεί και το ΕΣΡ να αναλάβει τις πλήρεις αρμοδιότητές του χωρίς χειραγώγηση από “Υπουργούς – καναλάρχες”» κατέληγε στη δήλωσή του ο κ. Κουμουτσάκος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στη δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση ως «ηχώ της διαπλοκής». Ειδικότερα η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «Ζητούμε συγγνώμη γιατί βιαστήκαμε να υποθέσουμε ότι η ηχώ της διαπλοκής, η ΝΔ δηλαδή, ενδεχομένως να σιωπούσε», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και ασκεί  κριτική στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Έπρεπε να αναμένουμε ότι θα ταυτίζονταν -έστω και με χρονοκαθυστέρηση- με όσους επιθυμούν να συνεχιστεί η ασυδοσία στον χώρο των ΜΜΕ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγο αργότερα ήρθε η ανταπάντηση από την πλευρά της ΝΔ, το γραφείο Τύπου της οποίας, απαντώντας στο γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Μοιραίοι άνθρωποι της Κυβέρνησης κάθε εβδομάδα εκθέτουν διεθνώς τη χώρα.Τη μία για την οικονομία. Την άλλη για την ίδια τη δημοκρατική λειτουργία. Παραζαλισμένοι από τις επιστολές – χαστούκια που πέφτουν σύννεφο, καταφεύγουν σε παραληρηματικές ανακοινώσεις. Έχουν τη συμπάθειά μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.