ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π.Σκουρλέτης: «Χωρίς το δημοψήφισμα θα έβαζαν μπροστά σχέδια για Grexit»

Π.Σκουρλέτης: «Χωρίς το δημοψήφισμα θα έβαζαν μπροστά σχέδια για Grexit»

«Το δημοψήφισμα ήταν κορυφαία στιγμή για την ελληνική κοινωνία. Αν δεν υπήρχε , μπορεί να έβαζαν μπροστά τα σχέδια του Grexit» δήλωσε ο Πάνος Σκουρλέτης με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και ενέργειας, μιλώντας σε ρ/σ για το αν η πορεία μετά το δημοψήφισμα ήταν σωστή, απάντησε:  “οι προσπάθειες του ΣΥΡΙΖΑ από τον Ιανουάριο του 2015 ήταν στη σωστή κατεύθυνση”. Παραδέχτηκε ότι υπήρξε κόστος, αλλά όπως είπε ” ήταν το αποτέλεσμα μιας ειλικρινούς προσπάθειας στη σωστή κατεύθυνση. Οδηγηθήκαμε στον επώδυνο συμβιβασμό, τα είπαμε στο λαό και πορευόμαστε χωρίς να κρύβουμε τίποτα”. 

Στο σημείο αυτό τόνισε ότι «το δημοψήφισμα  ήταν κορυφαία στιγμή για την ελληνική κοινωνία. Αν δεν υπήρχε , μπορεί να έβαζαν μπροστά τα σχέδια του grexit» και τόνισε ότι μετέπειτα αναγνώρισαν ως συνομιλητή τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Δεν θέσαμε σε κίνδυνο τη θέση της χώρας στην Ευρώπη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχολιάζοντας το βιβλίο Γκάλμπρέιθ, ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε: «το τι συζήταγε ο κ. Γκαλμπρέιθ με τον κ. Βαρουφάκη έχουν μια αξία για τον ιστορικό του μέλλοντος. Εγώ γνωρίζω τι κάναμε, ποια ήταν τα διλήμματα και τι επιλέξαμε να κάνουμε». Υπογράμμισε ότι «ήταν μεγάλες οι πιέσεις και από δυνάμεις που ήταν μέσα στο κόμμα» και επέμεινε πως διασφαλίστηκε η θέση της Ελλάδας εντός της ΕΕ σημειώνοντας: «το να σκεφτούμε το απονενοημένο διάβημα, κινήσεις που θα έθεταν σε κίνδυνο τη θέση και τη σχέση της χώρας με την ΕΕ, τις αποκρούσαμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.