ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

K.Χρυσόγονος: «Δεν είμαι αισιόδοξος για το μέλλον της Ε.Ε.»

K.Χρυσόγονος: «Δεν είμαι αισιόδοξος για το μέλλον της Ε.Ε.»

«Τα αντικειμενικά δεδομένα δεν με αφήνουν να είμαι αισιόδοξος για το μέλλον της Ε.Ε.», υποστήριξε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος. «Ακόμα και κράτη με συντηρητικές κυβερνήσεις δεν καταφέρνουν να ελέγξουν τα δημοσιονομικά ελλείμματα. Ακόμα δηλαδή και όταν υπάρχει η πολιτική βούληση  δεν μπορούν να φτάσουν τους δημοσιονομικούς στόχους, καθώς αυτοί οι στόχοι δεν είναι ρεαλιστικοί», τόνισε σε συνέντευξη του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Στη συνέχεια πρόσθεσε:  «Καταρχάς, δεν υπάρχει επαρκής αλληλεγγύη και μεταξύ των κρατών αλλά ακόμα και στο εσωτερικό τους. Βρισκόμαστε σε μια νομισματική ένωση η οποία θέτει κοινούς δημοσιονομικούς στόχους για όλους μη λαμβάνοντας υπ` όψη της τις ιδιαιτερότητες του κάθε κράτους.

Η χώρα μας δαπανά κάθε χρόνο πολλαπλάσια χρήματα για τις αμυντικές ανάγκες, καθώς γειτνιάζει με έναν ισχυρότερο αντίπαλο, την Τουρκία και προσπαθεί να εξισορροπήσει τις στρατιωτικές δαπάνες. Αν δεν είχαμε τα τελευταία 40 χρόνια δαπανήσει όλα αυτά τα χρήματα σε στρατιωτικούς θα είχαμε λιγότερο δημόσιο χρέος από την Ιταλία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι υπάρχει ανάγκη να συσταθεί κοινό ταμείο ανεργίας, ενώ ανεξάρτητα για ποια πολιτική τελικά θα ακολουθεί η Ε.Ε. θα πρέπει να αποφασίζεται από κοινού, δημοκρατικά από κάποιο κοινοβουλευτικό όργανο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της ένωσης. «Δυστυχώς σήμερα κάποιες χώρες επιβάλουν τις θέσεις τους στις υπόλοιπες», συμπλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.