ΣΥΡΙΖΑ: «Το ΠΑΣΟΚ επιλέγει το “κρυφτό” για τον εκλογικό νόμο» – Ολόκληρη η ανακοίνωση

ΣΥΡΙΖΑ: «Το ΠΑΣΟΚ επιλέγει το “κρυφτό” για τον εκλογικό νόμο» – Ολόκληρη η ανακοίνωση

Με έντονο τρόπο αντέδρασε ο ΣΥΡΙΖΑ στη νέα άρνηση της επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφης Γεννηματά να συμπράξει στον προτεινόμενο εκλογικό νόμο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, επικρίνει την ιδια την κ. Γεννηματά, αλλά και το ΠΑΣΟΚ, για ασυνεπή στάση σχετικά με τις προτεινόμενες αλλαγές και την κατηγορεί για «κρυφτό» επειδή πρότεινε να παγώσει η διαδικασία ψήφισης του εκλογικού νόμου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Μετά τη στροφή 180 μοιρών στο θέμα του εκλογικού νόμου και την απόρριψη της πρότασης για απλή αναλογική, η κ. Γεννηματά προτείνει τώρα το πάγωμα της διαδικασίας ψήφισης του νόμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ένα τόσο κρίσιμο θέμα, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του ΠΑΣΟΚ επιλέγει το κρυφτό. Το ερώτημα, όμως, είναι απλό : θα συνταχτεί στο πλευρό των συντηρητικών δυνάμεων και του κ. Μητσοτάκη ή θα στηρίξει το πάγιο αίτημα των προοδευτικών δυνάμεων για απλή αναλογική;»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.