ΣΥΡΙΖΑ: Η επίθεση στη Γαλλία συνιστά ευθεία επίθεση στις αρχές και τις αξίες της δημοκρατικής Ευρώπης

ΣΥΡΙΖΑ: Η επίθεση στη Γαλλία συνιστά ευθεία επίθεση στις αρχές και τις αξίες της δημοκρατικής Ευρώπης

Η πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία συνιστά ευθεία επίθεση στις αρχές και τις αξίες της δημοκρατικής Ευρώπης, του Διαφωτισμού και της νεωτερικότητας, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία:

Η πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία, την ημέρα του εορτασμού της Γαλλικής Επανάστασης, συνιστά ευθεία επίθεση στις αρχές και τις αξίες της δημοκρατικής Ευρώπης, του Διαφωτισμού και της νεωτερικότητας. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον γαλλικό λαό και τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τούτες τις εξαιρετικά δύσκολες ώρες για τη Γαλλία αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη, είναι αναγκαίο να επικρατήσει το πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης, τόσο στο ευρωπαϊκό όσο και στο διεθνές επίπεδο. Είναι καθήκον όλων των προοδευτικών δυνάμεων να περιφρουρήσουν τη δημοκρατία και να απομονώσουν τις δυνάμεις που ποντάρουν στο μίσος και επιδιώκουν την εθνική περιχαράκωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.