ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Π.Κουρουμπλής: «Το ΠΑΣΟΚ να αποφασίσει αν είχε δίκιο για την απλή αναλογική το 1990 ή σήμερα»

Π.Κουρουμπλής: «Το ΠΑΣΟΚ να αποφασίσει αν είχε δίκιο για την απλή αναλογική το 1990 ή σήμερα»

«Δεν θεωρώ τον εαυτό μου αυθεντία. Προσπαθώ όμως να είμαι αυθεντικός» είπε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής σε παρέμβασή του το βράδυ της Τρίτης στη Βουλή, απαντώντας σε σχόλια βουλευτών σχετικά με δηλώσεις του στο παρελθόν για την απλή αναλογική και μίλησε για «ενοχοποίηση της διαφορετικής άποψης».

«Ο Γέρος της Δημοκρατίας έλεγε ότι ο πολιτικός πρέπει να έχει τη γενναιότητα, όταν αντιλαμβάνεται ότι οι απόψεις του δεν είναι μοναδικές, να υπερασπίζεται την άλλη άποψη» σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών και προσέθεσε: «Καλά να ακούω αυτές τις απόψεις από τη Ν.Δ.. Η Δεξιά δεν αλλάζει. Αλλά το να ακούω από ανθρώπους, όπως ο φίλος και σύντροφος μου Κώστας Σκανδαλίδης, να μιλά για Βαβέλ στο ΣΥΡΙΖΑ, τότε η αρτηριοσκλήρυνση έχει φτάσει σε υψηλά επίπεδα».

«Δεν έφυγα από το ΠΑΣΟΚ. Με διαγράψατε γιατί είχα άλλη άποψη» είπε και σημείωσε ότι το 1990 το επιχείρημα του ΠΑΣΟΚ εναντίον της Αριστεράς «που έκανε το λάθος να μην ψηφίσει την απλή αναλογική» ήταν ότι «είχε συμμαχήσει με τους φυσικούς της αντιπάλους». Ζήτησε επίσης από το ΠΑΣΟΚ «να αποφασίσει εάν είχε δίκιο τότε για την απλή αναλογική ή σήμερα».

Απευθυνόμενος προς τη Ν.Δ. άσκησε κριτική στον τρόπο που οι βουλευτές του κόμματος κάνουν χρήση της έννοιας της λέξης «πατριωτισμός» και επισήμανε: «Να λέτε ότι μόνον εσείς μπορείτε και σκέπτεσθε το συμφέρον της χώρας δεν βοηθάει σε έναν ήρεμο και δημοκρατικό διάλογο». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απαντώντας στα σχόλια βουλευτών της αντιπολίτευσης, σύμφωνα με τα οποία η κυβέρνηση έχει καταθέσει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο διότι γνωρίζει ότι έχει μειωθεί η δημοτικότητά της στο εκλογικό σώμα, σημείωσε: «Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Έχετε πιστέψει πολλές φορές στο παρελθόν τις δημοσκοπήσεις… Αν εμπιστεύεσθε τους δημοσκόπους, κάντε υπομονή έως το τέλος της τετραετίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.