ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χρ. Καραγιαννίδης: «Πρέπει να ακουστεί η άποψη στο τι ακριβώς κάνουμε εμείς στο ΝΑΤΟ»

Χρ. Καραγιαννίδης: «Πρέπει να ακουστεί η άποψη στο τι ακριβώς κάνουμε εμείς στο ΝΑΤΟ»

Ζήτημα επανεξέτασης της παρουσίας της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ έθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης και επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας της Βουλής των Ελλήνων στην συνέλευση των εθνικών κοινοβουλίων των χωρών που μετέχουν στην Βορειοατλαντική συμμαχία.

Σε μια περίοδο που χαρακτηρίζεται από σημαντικές γεωπολιτικές εξελίξεις ο βουλευτής του κυβερνητικού κόμματος αισθάνθηκε την ανάγκη να παρέμβει στην Βουλή για να εκφράσει τους προβληματισμούς του για την συμμετοχή της χώρας σε κρίσιμα διεθνή φόρα.

«Πρέπει να ληφθεί μια θέση και να ακουστεί η άποψη στο τι ακριβώς κάνουμε εμείς στο ΝΑΤΟ» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καραγιαννίδης για να προσθέσει «δεν μπορούμε να δεχτούμε εύκολα να κόβουν βόλτες αμερικάνικα πλοία και πύραυλοι γύρω από τη Ρωσία».

Η τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε αμέσως μετά την ομιλία του κ. Θανάση Παφίλη (ΚΚΕ) που υποστήριξε ότι η πρόσφατη απόφαση του ΝΑΤΟ στην Βαρσοβία «επιβεβαιώνει τον εγκληματικό ρόλο ΝΑΤΟ. Μια ιστορία βουτηγμένη στο αίμα». Απευθυνόμενος δε προς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σημείωσε : «Η απόφαση της συνόδου της Βαρσοβίας μοιάζει με πολεμική διαδικασία στο τελευταίο στάδιο. Και θέλουμε να καλέσουμε Ελληνικό λαό να είναι σε ετοιμότητα να έχει ανοιχτά μάτια γιατι τα τύμπανα πολέμου προμηνύουν τι έρχεται στην περιοχή μας. Υπάρχει μετακίνηση ετοιμοπόλεμων δυνάμεων σε όσες χώρες συνορεύουν με Ρωσία. Υπάρχει ολοκλήρωση της πυραυλικής ασπίδας – Ρουμανία, Πολωνία – και υποδομές πυρηνικών όπλων. Στην απόφαση αναφέρεται με  σαφήνεια η ετοιμότητα του ΝΑΤΟ να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα… Κι αυτό υπογράψατε. Ούτε τε εκεί δεν μπορείτε να πείτε όχι;».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.