ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Κατά του Μουζάλα η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ για την «συγνώμη» στον Δένδια

Κατά του Μουζάλα η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ για την «συγνώμη» στον Δένδια

Πρόκειται για «μία από τις μελανότερες πτυχές της τριετούς διακυβέρνησης Σαμαρά» είναι η θητεία του Νίκου Δένδια στο υπουργείο Δημοσίας Τάξεως, όπως σήμείωσε η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, που απάντησε στη «συγγνώμη» Μουζάλα προς τον πρώην υπουργό.

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, σε συνέντευξή του, παραδέχτηκε πως η πραγματικότητα είναι διαφορετική από αυτό που εκτιμούσε, όταν διαδήλωνε εναντίον του κ. Δένδια.

«Ζητώ συγγνώμη από τον κ. Δένδια, διότι κάποτε διαδήλωνα εναντίον του για τις συνθήκες στα προαναχωρησιακά κέντρα και χρειάσθηκε να γίνω υπουργός για να μάθω ότι υπήρχε εμπλοκή με το Ελεγκτικό συνέδριο και με τα οικονομικά και δεν έφταιγε ο κ. Δένδιας, δεν υπήρχαν λεφτά για να καλυτερέψουν οι συνθήκες εκεί. Είναι πιο πολύπλοκα τα πράγματα», δήλωσε ο κ. Μουζάλας. 

Λίγο μετά, σε δηλώσεις του, ο κ. Δένδιας, επισήμανε πως τιμά τον κ. Μουζάλα η συγγνώμη που ζήτησε. «Οφείλω να αναγνωρίσω πως δεν είναι σύνηθες, ένας Υπουργός ή πολιτικός να έχει το θάρρος να το κάνει», είπε ο βουλευτής της ΝΔ.

Από την άλλη, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει σε ανακοίνωση  για την δήλωση Μουζάλα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Νίκος Δένδιας  έχει συνυφανθεί με μία από τις μελανότερες πτυχές της τριετούς διακυβέρνησης Σαμαρά: με το όργιο καταστολής και αυταρχισμού. Η υπουργεία του είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον «Ξένιο Δία», τις επιχειρήσεις «σκούπα» μεταναστών και προσφύγων από το κέντρο της Αθήνας μέχρι τον Έβρο, με τους βασανισμούς των 15 αντιφασιστών συλληφθέντων στη ΓΑΔΑ (η καταγγελία των οποίων είχε λάβει διεθνή χαρακτηριστικά), με τις απάνθρωπες συνθήκες κράτησης της Αμυγδαλέζας και άλλων κέντρων κράτησης, με το δόγμα της «μηδενικής ανοχής» απέναντι σε όποιον –  φοιτητή ή εργαζόμενο, άνεργο ή μετανάστη – τολμούσε να διεκδικήσει, να αντισταθεί, να σηκώσει κεφάλι. Ως νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, μας είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρούμε οποιονδήποτε λόγο για να ζητήσουμε συγγνώμη από τον προαναφερθέντα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.